Avram Glazer nem hajlandó bocsánatot kérni a Szuperliga miatt

A Manchester United egyik tulajdonosa nem hajlandó bocsánatot kérni a szurkolóktól a Szuperliga végül kudarcba fulladt csatlakozása miatt.


A Sky News amerikai tudósítója, Sally Lockwood utolérte Avram Glazert Floridában és felajánlotta neki a lehetőséget, hogy foglalkozzon a szurkolók aggályaival, mondván: "Ez egy lehetőség az Ön számára esetleg a bocsánatkérésre."

 

Avram Glazert megkérdezték arról is, hogy fontolóra veszik-e a klub eladását, vagy a szurkolókat csupán ügyfeleknek tekintik, illetve kérdezték arról is, hogy van-e mondanivalója a szurkolók számára.

 

 

Glazer úr éppen vásárlás befejezését követően, napszemüveg mögé bújva nem volt hajlandó semmit sem mondani.

 

A United szurkolói múlt vasárnap, az Old Traffordon tüntettek és adtak hangot azon kérésüknek, hogy a jelenlegi tulajdonosok adjanak teret másoknak. Az utolsó csepp a pohárban az egyébként sem szívmelengető viszony esetében az volt, hogy a United másik 11 klubbal egyetemben új európai ligát akart létrehozni. Többek között a szurkolók reakcióinak hatására azonban 48 órán belül ebbe a vállalkozásba belebuktak.

 

A Glazer család 16 évvel ezelőtt vásárolta meg a klub tulajdonjogát és a viszonyuk a szurkolókkal soha nem volt felhőtlen. Most viszont kifejezetten mérgezőnek mondható. A zavargások közepette pedig a milliárdos tulajdonos élvezi életét Manchestertől távol.

 

A Glazer család egyébként egy exkluzív szigeten lakik. Ugyanazon a szigeten, ahol Donald Trump is, több millió fontot érő kúriák és pálmafákkal övezett utak között. Avram Glazer egyébként meglehetősen visszahúzódó életet folytat magánemberként, a szurkolók viszont elkötelezettséget és párbeszédet várnak a tulajdonosok részéről.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!