Ole: Cavani még nem hozott döntést jövőjéről

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy a médiában megjelent különböző híresztelések ellenére Edinson Cavani még nem hozott döntést Manchester Uniteddel kapcsolatos jövőjéről.


Az uruguayi válogatott támadó szezonbeli 11. és 12. találatát jegyezte múlt csütörtökön, amikor vezér szerepet vállalt csapata kiütéses, 6-2-es AS Roma elleni Old Traffordon aratott győzelmében az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.

 

A sokak által El Matador becenéven emlegetett csatár egy hihetetlenül népszerű figura a szurkolók körében és még saját dala is van az ABBA "Gimme! Gimme! Gimme!" című számának dallamára - annak ellenére, hogy a szurkolók még egyszer sem láthatták őt élőben manchesteri mezben játszani a koronavírus szabályozások miatt. Emellett pedig a minap megnyerte az április hónap legjobb játékosa címet is.

 

Mint a modern futballban oly gyakran, a pletykák terjedése különböző, egymásnak ellentmondó történeteket eredményezett Cavani kapcsán, akit hol a Dél-Amerikába való hazatéréssel, hol pedig második Unitedes szezonjával hoztak kapcsolatba.

 

Miután mindig profi módjára viselkedik, így Cavani továbbra is a játékára koncentrál, Solskjaer pedig az AS Roma elleni visszavágót megelőző sajtótájékoztatóján elmondta, a zsúfolt lelátójú Old Traffordot használja meggyőzésként arra, hogy Cavani meghosszabbítsa manchesteri tartózkodását.

 

 

"Remek beszélgetéseket folytattunk és bár a döntés joga az ő asztalán hever, én továbbra is reménykedek" - kezdte Ole újságíróknak videóhívása keretében.

 

"És talán még ennél is jobban érezheti magát, amikor a Roma ellen látják majd, mert meséltem neki arról, hogy milyen lenne mindezt a Stretford End előtt megismételni. Az egy varázslat, én pedig reménykedek."

 

Cavani csapattársaival együtt már ma elrepül Olaszországba a csütörtöki visszavágóra való felkészülés jegyében és érdekes lesz majd meglátni, hogy a csapat 7-ese kezdeni fog-e a római Stadio Olimpicoban.

 

Edinson Olaszországban játszott a Palermo (2007-2010) és a Napoli (2010-2013) színeiben és nem kevesebb, mint 9 bajnoki gólt szerzett a Romaval szemben - kettőt a Palermoban játszott 6 mérkőzésén, és hetet a Napolival, szintén 6 meccsen, amelyek közül 2013 januárjában egy 4-1-es hazai győzelem során mesterhármas is összejött számára.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!