Hivatalos: Cavani hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Edinson Cavani új, egy éves szerződést írt alá, amely 2022 júniusáig köti majd a klubhoz.


Cavani 15 gólt szerzett ebben a szezonban és kulcsszerepet vállalt a csapat európai és Premier League-beli szereplésében.

 

Edinson Cavani:

"A szezon során nagy kötődésem alakult ki a klubhoz és mindenhez, amit képvisel. Nagyon erős köteléket érzek az itteni csapattársaimmal és a színfalak mögött dolgozó stábbal. Ők minden egyes napon extra motivációt jelentenek számomra és tudom, hogy együtt különleges dolgokat érhetünk el."

 

"A megérkezésem legelső pillanatától fogva éreztem a menedzser bizalmát. Játékosként ez a hit tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy a lehető legjobb játékkal rukkoljak elő és ezért szeretnék köszönetet mondani számára."

 

"Megérintett, hogy a szurkolók mennyire szerették volna a maradásomat, én pedig mindent bele fogok adni annak érdekében, hogy elégedettséget és örömet okozzak számukra a pályán nyújtott teljesítményemmel. Még nem volt lehetőségem az Old Trafford közönsége előtt játszani, ez pedig olyan dolog, amit már alig győzök kivárni."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Edinson leigazolásakor azt mondtam, hogy energiát, erőt és vezetői készséget hozhat a csapathoz, ő pedig nem cáfolt rám, mert mindent és még annál is többet megadott számunkra, amit vártunk tőle."

 

"Edzőként tisztában voltunk a góltermelékenységével. Mindazonáltal a személyisége az, amellyel a leginkább hozzájárult a csapat teljesítményéhez. Győztes mentalitással rendelkezik és mindenben, amit tesz, egyértelműen kimagasló hozzáállással bír."

 

"Edinson az utolsók között szokott távozni az edzőpályáról, szakmai hozzáállásával pedig minden egyes nap megadja az alaphangot a mellette pallérozódó feltörekvő fiatalok számára. Mindig is azt akartam, hogy maradjon és hogy megtapasztalja azt, miként reagálnák rá a szurkolók, ennek értelmében pedig remélhetőleg lesz is erre lehetősége."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!