Lingard a hónap játékosa

Jesse Lingardot választották a hónap játékosának a Premier League-ben áprilisban.


A Manchester United középpályása jelenleg kölcsönben szerepel a West Ham csapatánál és mondhatni virágzik a pályán. Teljesítményével pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy David Moyes fiai továbbra is harcban lehessenek a Bajnokok Ligája indulásért a következő szezonban.

 

Az angol válogatott játékos kirobbanó formában játszik, 4 meccsen 4 gólt szerzett. A Manchester United támadója, Mason Greenwood is szerepelt a listán, ám végül lemaradt a végső díjról Lingarddal szemben, akit már ezt megelőzően márciusban és februárban is jelöltek a díjra.

 

 

"Elképesztő" - nyilatkozta Lingard a West Ham hivatalos oldalának. "Pályafutásom során először kaptam meg ezt a díjat és szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy szavaztak rám. Illetve szeretném megköszönni a csapattársaimnak és mindenkinek a klubnál, hogy eljuthattam ide. Hosszú út volt ez és az elmúlt két hónapban már kaptam jelölést és már az is nagyszerű érzés volt, mivel ott akarok lenni mindig a legjobbak között és versenyezni velük a legjobbaknak járó díjakért."

 

"Határozottan azt gondolom, hogy eddigi pályafutásom legjobb formájában vagyok. Próbáltam mindig is következetesen dolgozni, építkezni és úgy gondolom, hogy ennek eredménye most a legjobbkor jött. Rengeteget segít, hogy rendszeresen játszhatok. Minden mérkőzésen javulni akarok és minél többet segíteni a csapatnak, hogy a lehető legtöbb győzelmet tudjuk ünnepelni."

 

A hónap játékosa elismerés mellett Jesse megnyerte a hónap gólja díjat is a Wolves elleni találatának köszönhetően. Teljesítménye előtt Bruno Fernandes is tisztelgett és elmondta, hogy Lingard megmutatta, hogy igazán mire is képes.

 

"Ha megnézed Jesse legutolsó 10 mérkőzését, akkor látszik, hogy a legjobbak között van" - magyarázta Bruno. "Számomra, ha az utóbbi időszakot nézem, akkor egyértelműen ő volt a legjobb játékos a bajnokságban. Szinte minden meccsen gólt szerez és gólpasszt ad. A Unitednél is nagyon örülünk a sikerének. Újra magabiztos, a játéka lenyűgöző, nagyon örülünk neki itt is mindannyian."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!