Scholes soha nem hagyná el a Unitedet

Paul Scholes úgy tervezi, hogy egészen addig a Manchester United alkalmazásában marad, amíg a klub úgy érzi, hogy õ a legmegfelelõbb ember arra, hogy játsszon és szükség van rá.


A veterán középpályás mintha sokad virágzását élné a 2010/2011-es szezon rajtja óta, hiszen folyamatosan olyan teljesítményt nyújt, amellyel fiatalkori önmagát idézi fel újra és újra.

 

 

 


Az egyik legfõbb ok teljesítménye folytonos szinten tartásában az lehet, hogy továbbra is éhes a sikerre és nagyon eltökélt, hogy a legjobb teljesítményét nyújtsa.

Ezen életfilozófiája számos sikerre vezette nem kevesebb, mint 18 éves manchesteri karriere során és egyértelmû ismertetõjele lett.

Scholes 35 évesen természetesen már nem tartozik a fiatal játékosok sorába, és egyértelmû, hogy elkerülhetetlenül szóba kerül vele kapcsolatban a visszavonulás lehetõsége, azonban egy minap adott interjúban elárulta, hogy nem tervezi cipõi szögre akasztását az elkövetkezendõ idõkben.

Emellett annak is hangot adott, hogy semmi pénzért nem hagyná el szeretett klubját, a Manchester Unitedet, ami mondjuk egy olyan játékos esetében, aki szinte mindent megnyert a klubbal, akár több alkalommal is, nem is olyan meglepõ, és szeretne pályafutása utolsó napjáig az Old Traffordon szolgálni.

"Azért vagyok még mindig itt, mert ez a világ legjobb klubja" - mondta Scholes.

"Manchesteri vagyok, miért akarnék máshol játszani?"

"Addig, amíg a menedzsernek szüksége van rám, addig én maradni akarok."

"Hogyan is lehetne megunni, hogy szinte minden évben magasba emelhetek valamilyen trófeát? Vagy azt, hogy minden héten, esetleg az esetek nagy többségében gyõztes csapat tagja vagyok?"

"Ki ne akarná ezeket átélni?"


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!