Robin van Persie személyes üzenete Fernandesnek

A United egykori csatára, Robin van Persie személyesen gratulált Bruno Fernandesnek, miután kiderült, hogy a szurkolók szavazatai alapján ismét a portugál középpályás érdemelte ki az Év Játékosának járó elismerést.


Brunonak nagyjából 18 hónapon belül ez már a 2. ilyen díja, hiszen az Old Traffordon eltöltött fél szezonját követően is rá voksoltak a legtöbben. A portugál játékos hatása a Unitedre sokakat megdöbbentett a futballvilágban és ez alól a csapat holland legendája, Robin van Persie sem volt kivétel. Az Év Játékosa szavazás eredményhirdetését követően Twitteren írt üzenetet Fernandesnek, melyben elárulta, hogy csodálattal adózik a középpályás eredményei iránt.

 

"Megérdemelt, micsoda játékos! Azonnal hatással volt a klubra, amint csatlakozott!" - írta van Persie, aki első szezonjában 30 találatig jutott a Unitednél.

 

 

Az ex Arsenal játékos egyébként az imént említett 2012/13-as szezonban maga is elnyerte az Év Játékosa címet. Biztos sokan tudják azt is, hogy ebben a szezonban szerezte meg 20. bajnoki címét a United, amelyben a hollandnak hatalmas szerepe volt. Emellett szintén abban az idényben az Év Gólja címet is megszerezte a United egykori gólvágója, ahogy most Fernandes is.

 

Van Persie 2015-ben távozott a klubtól, miután 105 mérkőzésen 58 gólt szerzett, a Vörös Ördögök szurkolói pedig a mai napig szeretettel emlékeznek rá világszerte. Bruno egyértelműen el volt ragadtatva, hogy van Persie gratulált neki és gyorsan válaszolt is a hollandnak.

 

 

"Köszönöm, Legenda! Sokat jelent ez az elismerés tőled!"

 

Fernandes eddig 79 alkalommal léphetett pályára a United játékosaként, de már 40 gólja és 26 gólpassza van. Hasonló teljesítményre Eric Cantona volt képes azt követően, hogy 1992-ben nem kis meglepetésre a Leedsből a Unitedhez igazolt.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!