Ole felfedte mit gondol az eddigi igazolásokról

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer felfedte, hogy mit gondol a kapus, Tom Heaton leigazolásáról, valamint Lee Grant és Juan Mata szerződéshosszabbításáról.


Heaton az akadémián nőtt fel és miután kiváló karriert futott be a klubtól távol, visszatért az Old Traffordra. Mata és Grant mindketten túl vannak már a harmincon, de a norvég hiszi, hogy mindkettőjükben rengeteg lehetőség van még.

 

"Tom a Manchester United játékosa" - kezdte Ole az interjút. "Régebben is itt volt, így úgy érezheti most, hogy hazaérkezett, akár egy körforgás. Nagyon jó karriert futott eddig, miközben az angol válogatottnak is a tagja volt."

 

"Az érkezése azt jelenti, hogy versenyhelyzetet teremthet a posztján és úgy érzem ez az, amire szüksége van, ez az utolsó lépés. Egy nagyon jó szakember és egy nagyon jó srác, aki sokat segíthet a fiataloknak."

 

Ole szerint a példamutatás nagyon fontos a fiatal United játékosok számára. Rengeteg az új arc a United háza táján, kiegészülve a tapasztaltabb fiatalokkal, mint például Mason Greenwood, de van olyan is, aki az első lépéseit teszi a felnőtt foci világában, mint Amad.

 

Mindkét játékosnak vágya volt, hogy segíthessen a fiatalok fejlődésében, valamint, hogy jó minőségű játékosokkal rendelkezzen a csapat, ez az oka annak, hogy Solskjaer meghosszabbította Grant és Mata szerződését.

 

 

"Fiatal keretünk van és ez része a terveinknek" - fedte fel. "Olyan szakemberek dolgoznak a klubnál, akik minden nap példát tudnak mutatni. A fiataljaink szerintem ezt tudják, mert miközben megjárják az akadémiát, jó szokásokat, példamutató viselkedést tanulnak. Azonban, miközben az első csapathoz jönnek és világbajnok játékosokat látnak, mint amilyen Juan, azt, hogy hogyan viselkedik, akár pályán kívül is."

 

"Nem játszottak annyit, mint amennyit akartak az elmúlt évhez képest, de ők sosem hagynák el magukat, vagy nem húznák le a csapatot viselkedésükkel. Szóval jó példával járnak el és bár Lee is tudja, hogy jó kapusok vannak előtte a sorban, de amiért jó példát mutat, meg kell jutalmaznunk és ettől jobban működik a csapat, és ők ettől maradnak jó játékosok."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!