Ole: Jesse küzdeni akar a helyéért

Ole Gunnar Solskjaer mégtöbbet szeretne látni a Derby ellen mutatott játékból Jesse Lingard részéről, a támadó pedig készen áll arra, hogy kiharcolja helyét a csapatban.


Lingard az előző szezon második felét kölcsönben töltötte a West Ham csapatánál, amelyben 16 mérkőzésen lépett pályára és ez idő alatt 9 gólt és 5 gólpasszt jegyez. A felkészülési időszakban visszatért klubjához és a Derby elleni találkozó második félidejében kapott lehetőséget a bizonyításra. Kis híján betalált a házigazdák kapujába, azonban a léc hárította lövését. 

 

"Jesse visszatért, ragyogóan játszott és küzdeni akar a helyéért" - kommentálta játékosa teljesítményét Solskjaer a mérkőzést követően. "Nincs annál jobb, mint olyan játékosokat látni a pályán, akik hajlandóak megküzdeni a helyükért. Amit most és amit az előző szezon végén láttunk tőle, az az igazi Jesse."

 

 

"Tudjuk nagyon jól, hogy mire képes és láthattuk a saját szezonunk vége felé, hogy hiányoztak bizonyos lehetőségek, például a cserék terén."

 

Lingard kapufája mellett is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a pályán és elszántan küzdött végig. Annak ellenére is elmondható ez, hogy az angol támadó csak pénteken csatlakozott a csapathoz Carrnigtonban.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!