Cole: Lingard sikerre éhes

Jesse Lingard bár csalódott a QPR elleni 4-2-es vereség miatt, azonban örül, hogy sikerült a United színeiben ismét gólt szereznie.


A United Akadémiájának neveltjét joggal dicsérte Ole Gunnar Solskjaer a Queens Park Rangers elleni találkozót követően, hiszen a Derby County elleni találkozón is kiemelkedően teljesített, majd a Loftus Road-on is folytatta a remek teljesítményét.

 

Lingz már az első félidő 3. percében betalált, miután Greenwood Pellistrihez passzolt, aki tovább terelte a labdát Jesse felé, aki nem hibázott és gyönyörű gólt szerzett.

 

A rendkívül mozgalmas találkozón végül felül kerekedtek a rutinosabb házigazdák és 4-1-re fordítottak is, mielőtt a csereként beállt Anthony Elanga egy szintén nagyszerű góllal beállította a találkozó végeredményét.

 

Lingard a Twitterén reagált a mérkőzést követően az eseményekre: "A vereség ellenére folyamatosan építkezünk és fejlődünk. Jó volt újra gólt szerezni."

 

 

A United legendája, Andy Cole az MUTV szakértői stábjának tagjaként nézte végig a mérkőzést és a híres triplázó csapat támadója rendkívül pozitívan beszélt Lingard teljesítményéről a meccs után.

 

"Jesse lenyűgözött" - mondta Cole. "Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy Jesse visszatért és sikerre éhes. Gólt is szerzett a találkozón, de ez most nem csak a gólról szól, hanem a hozzáállásáról is."

 

"Azt gondolom, hogy az a munkamorál, ami neki van ragályos lehet a többiekre is. Nagyon jól mozog, bejut a megfelelő területekre a pályán és gólt is képes szerezni." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!