Közel a megegyezés Varane képviselőivel

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United nagyon közel áll ahhoz, hogy megegyezzenek Raphael Varane képviselőiről az átigazolás személyes feltételeiről.


A francia középhátvéd visszatért Spanyolországba, ahol a játékos képviselői az átigazolás személyes feltételeinek véglegesítésén dolgoznak a Manchester Uniteddel. Bár a tárgyalások még zajlanak, az információk szerint a legtöbb dologban már sikerült egyezségre jutniuk a feleknek. 

 

Az átigazolási díjjal kapcsolatban a Vörös Ördögök még nem állapodtak meg a védő jelenlegi klubjával, ugyanakkor egyre nagyobb az esélye, hogy a transzfer létrejön idén nyáron. 

 

 

Amint az összes személyes feltétellel kapcsolatban megszületik a megállapodás a United felveszi a kapcsolatot a Real Madriddal, hogy az átigazolási összegről megegyezzenek és mielőbb bejelenthessék Varane leigazolását, aki a hírek szerint örömmel játszana a Vörös Ördögök csapatában.

 

Varane leigazolása rendkívül fontos része lehet annak a tervnek, melynek segítségével Solskjaerék szeretnék letaszítani a városi rivális City-t a Premier League trónjáról a következő szezonban. A franciát egyébként jelenleg a világ legjobb védői között tartják számon.

 

Varane 2011-ben érkezett Madridba a Lens csapatától és azóta több, mint 350 alkalommal lépett pályára a spanyol klub színeiben. Emellett a francia válogatottban is már 79-szer szerepelt és tagja volt a 2018-ban világbajnokságot nyerő keretnek is. A mostani Európa-bajnokságon is stabil kezdő volt a nemzeti csapatban.

 

Frissítés:

 

Fabrizio Romano azzal a bizonyos HERE WE GO kifejezéssel tette közzé Instagram oldalán, hogy Varane a Manchester United játékosa (mint tudjuk Jadon Sancho leigazolásának bejelentése előtt is ez hangzott el, és igaza is lett a lassan már tévedhetetlen Fabrizionak). A posztban hozzáteszi még, hogy csupán órák, vagy napok kérdése, amíg pont kerül az ügylet végére.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!