Varane érzelmes üzenete a szurkolóknak

Raphael Varane elmondása szerint a Manchester United mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívében, miután szerződése lejártával távozik a klubtól a nyár folyamán.


A francia világbajnok játékos szerdán, az Old Traffordon köszönhet el majd a hazai publikumtól, amikor a Newcastle Unitedet fogadják bajnoki mérkőzésen és elmondása szerint ez egy érzelmekkel teli pillanat lesz számára, miután három szezont töltött el a klubnál.

 

Az Instagram és X profilján közzétett videójában Rapha arról beszélt, érzései szerint a United a mostani, nehéz szezonja ellenére is fényes jövő előtt áll, arra pedig, amikor a klub címerével ellátott mezt viselte, mindig nagy örömmel fog visszagondolni.

 

"Nektek srácok, a Manchester United szurkolóinak, elmondhatom, hogy lenyűgöző néhány évet tölthettem el ennél a különleges klubnál játszva és a mezét viselve" - kezdte Varane.

 

 

"Amikor először játszhattam az Old Traffordon a Man United játékosaként, az őrületes volt. Lenyűgöző volt a hangulat."

 

"Azonnal szerelembe estem a klubbal és a szurkolóival. Ahhoz, hogy az ember megértse, mit jelent ez a klub, a Manchester Unitedben kell játszania."

 

"A gyermekeim számára ez jelenti az otthont. Egész életemben nagyon különleges hely lesz számomra."

 

"Amikor a szurkolók ellátogatnak a Wembley-be, az olyan dolog, amelyre egész életükben emlékeznek" - tette hozzá a május 25-i, Manchester City elleni FA-kupa döntőre utalva.

 

"Az, hogy osztozhattam velük egy ilyen pillanatban [a Ligakupa előző szezonbeli megnyerésekor] egészen hihetetlen dolog számomra."

 

"Azon tény ellenére, hogy nagyon nehéz szezonon vagyunk túl, én nagyon pozitív vagyok a jövőt illetően. Az új tulajdonosok egyértelmű tervvel és egy nagyszerű stratégiával érkeztek meg."

 

"Ott leszek az Old Traffordon, hogy búcsút vegyek tőletek a szezon utolsó hazai mérkőzésén. Amely egészen biztosan érzelmekkel teli nap lesz a számomra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!