Friss hírek Hendersonról

Dean Henderson nem utazott el társaival a skóciai edzőtáborba, miután nemrég COVID19 fertőzést diagnosztizáltak nála.


A kapus, aki az elmúlt idény során 26 alkalommal védte a Vörös Ördögök kapuját csípőproblémája miatt kihagyni kényszerült az Európa-bajnokságot, viszont a múlt héten bejelentette, hogy felépült a sérüléséből és visszatért.

 

A fiatal hálóőr azonban nem utazott el a skóciai edzőtáborba, miután kiderült, hogy még mindig érzi a néhány héttel ezelőtt diagnosztizált koronavírus fertőzés utóhatásait. 

 

"Dean Henderson kihagyja a Manchester United skóciai edzőtáborát és folytatja a felépülését betegségéből, mivel három héttel ezelőtt elkapta a koronavírust" - áll a klub rövid közleményében. "Várhatóan hamarosan ismét elkezdi az edzéseket."

 

Mindenki mielőbbi felépülést kíván Dean-nek, aki valószínűleg így kihagyja a csapat utolsó felkészülési mérkőzését, amely az Everton ellen lesz az Old Traffordon, szombaton.

 

 

David de Gea a nyári szünetét követően a skóciai edzőtáborban csatlakozott társaihoz, távollétében pedig Tom Heaton és Lee Grant álltak a kapuban a barátságos meccseken. 

 

A Vörös Ördögök számára az új szezon augusztus 14-én veszi kezdetét az Álmok Színházában a Leeds United elleni derbivel. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!