Matic megadná az új szezon alaphangját

A Manchester United egyik legidősebb játékosaként Nemanja Matic megadná a 2020/21-es szezon alaphangját azzal, hogy minden fronton harcban lenne a csapattal és idén végre trófeákat nyerne.


A tapasztalt szerb középpályás felfedte ambícióit egy hosszabb interjú során, amit az Inside United szeptemberi számában lehet majd teljes terjedelmében olvasni.

 

Matic tudja, hogy mit jelent trófeákat nyerni és száz százalékig meg van róla győződve arról, hogy fiatalos, elszánt csapatuk képes lesz sikeresen venni a szezon akadályait. Úgy véli, hogy a korábbi szezonból tanulva, új lendülettel vágnak neki a 2020/21-es idénynek. 

 

"Azt hiszem, tettünk egy lépést előre" - nyilatkozta Nema a terjedelmes kérdezz-felelek alatt. "Amint azt tudod, nem sikerült megnyernünk az Európa-ligát, de hiszem, hogy tettünk egy lépést előre a csapattal a fejlődés útján."

 

"Ebben a szezonban minden kupáért versenyben leszünk és végül nyerni fogunk valamit, mert szükségünk van egy kupára. Bízunk benne, hogy menni fog, mert a csapatnak szüksége van arra, hogy érezze a győzelem miatt felszabaduló energiát és örülök, hogy minden jól alakul jelenleg."
 

"A legfontosabb dolog, hogy mindenki lássa a fejlődésünket, hogy egyre jobban és jobban játszunk és, hogy végre egy igazán jó csapatunk lett. Minden pozícióra van két-három top szintű játékosunk. Mindenkinek szüksége van pozitív szemléletre és célokra, mert ebben az idényben nyernünk kell legalább egy trófeát."

 

 

A Unitednek sikerült erősítenie a szükséges pozíciókban miután megszerezték az ex-akadémista Tom Heatont, az angol nemzetiségű Jadon Sanchot és a hivatalosan még be nem mutatott Raphael Varane-t, akik sokat segíthetnek Ole Gunnar Solskjaer Vörös Ördögein a szezon kezdetétől fogva. 
 

Maticnak mindig is vágya volt, hogy hazavigye a Premier League bajnoki címét az Old Traffordra és szerinte erre komoly esélyük van ebben a szezonban. "Igen, a Premier League számomra mindig is a legfontosabb trófea, legalábbis nekem" - nyilatkozta az Inside Unitednek.

 

"Természetesen a Bajnokok Ligája is mindig fontos verseny, ahol Európa legjobbjaival mérkőzhetünk meg, de nekem személyesen a Premier League az a bajnokság, aminek a trófeáját el akarom nyerni a Uniteddel. Ha ez egy napon megtörténik, nagyon, nagyon boldog leszek."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!