Matic: Gyerünk tovább

A Manchester United középpályása, Nemanja Matic örül a Szarkák elleni 4-1-es győzelemnek és elmondta, hogy a sűrű menetrend ellenére is a továbbiakban is így szeretnék folytatni.


A United a Premier League tabellájának élén zárta a szombati napot miután magabiztos győzelmet arattak a Newcastle ellen az Old Traffordon, amely találkozón a csapat szerb középpályása végig a pályán volt.

 

A válogatott szünet utáni győzelem azt is jelenti, hogy Matic és társai továbbra is veretlenek a bajnokságban, így augusztusban 7 pontot szereztek meg a lehetséges 9-ből, míg most újabb 3 pontot adtak hozzá az eddigiekhez.

 

A 31-es mezszámú játékos különösen élvezte a csapat győzelmét a Szarkák ellen és elmondása szerint az előttük álló hónapok során is hasonló eredményeket szeretnének elérni. 

 

 

"Izgalmas volt és remélhetőleg folytatni tudjuk ugyan így a munkát, hogy trófeákat tudjunk nyerni ebben a szezonban a szurkolóinknak" - mondta Steward Gardnernek, az MUTV riporterének a találkozót követően. "A hangulat fantasztikus volt, egyértelmű, hogy Ronaldo rengeteg pozitív energiát hozott a csapathoz. A szurkolóink pedig minden jót megérdemelnek."

 

Matic bízik benne, hogy Ronaldo továbbra is tartani tudja formáját, amellyel berobban a csapatba második debütálása alkalmával.

 

"Bármilyen helyzetben képes gólt szerezni, ezért úgy gondolom, hogy remekül illeszkedik a csapatba" - mondta. 

 

Nemanja szerint a portugál klasszis egy nagyon erős és kiegyensúlyozott csapat tagja lett a Unitednél és ragaszkodik ahhoz a kijelentéséhez, hogy a keret immár elég mély és erős ahhoz, hogy a következő hónapok során is megállják a helyüket.

 

"Úgy gondolom, hogy nagyszerű támadóink vannak. Nagy az egyensúly a tapasztalt és a fiatal játékosok között, ezért úgy gondolom, hogy minden megvan a csapatban ami kell és ezt ki kell használnunk."

 

"Az egészséges versenyhelyzet mindig jó. Szükség van erre a trófeák megnyeréséhez, ezért nagyon boldog vagyok, hogy nálunk ez így van. Három naponta fogunk nagyjából játszani, de elég bő a keretünk és ezt ki kell használnunk. Mindenki készen áll, izgatottak és motiváltak vagyunk. Nem látok okot arra, hogy miért ne lennénk sikeresek ebben a szezonban."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!