Henderson és Jones az U23-as csapatban játszott

A Manchester United U23-as csapata kikapott az Arsenal elleni találkozón a Premier League 2 aktuális fordulójában szombaton, de legalább Phil Jones és Dean Henderson értékes játékperceket szerezhettek.


Neil Wood Vörös Ördögei szombaton az Ágyusok ellen maradtak alul a tartalékok bajnokságában. Legutoljára a Chelsea U23 ellen tudott a United U23-as csapata pontot rabolni.

 

Az első csapat menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer pénteken nyilatkozott a klubmédiának, hogy Dean Henderson játékperceket fog kapni az U23-as csapatban, Jones-sal együtt, aki azért küzd, hogy visszanyerje fittségét. 

 

Sajnos azonban, ez a bizonyos bajnoki találkozó a tartalékoknál nem az Ő meccsük volt. Shola Shoretire betalált ugyan a Vörös Ördögök részéről, azonban még az első félidőben Folarin Balogun duplázott az Ágyusoktól, a hosszabbításban pedig Charlie Patino állította be a 3-1-es végeredményt. 

 

Keményre sikerült a kezdés a United számára, ugyanis két perccel a sípszót követően Balogun jóvoltából hátrányba is került a csapat. 

 

A szoros első félidő ellenére a hazaiak tudták kettőre növelni előnyüket, mivel egy gyors kontratámadás végén ismét Balogunk volt eredményes, azt követően, hogy egy az egyben mehetett Henderson kapusra és ott már nem hibázott. 

 

A második bekapott gólt követően az Ágyusok ismét próbálkoztak, de azt a United kapusa hatalmas védéssel hárítani tudta. Eddie Nketiah találta magát tiszta lövő helyzetben, de Henderson leért a bal sarokra és védeni tudott.

 

A csalódást keltő félidőt követően, a United harcosabban jött ki az öltözőből és a 63. percben meg is lett az eredménye, 2-1-re módosult az állás. 

 

 

Shoretire lőtt egy gyönyörű gólt a tizenhatoson kívülről, jobb lábbal a jobb felső sarokba. 

 

A United folytatta a támadások kidolgozását az egyenlítés reményében, Jones-nak azonban nem volt szerencséje, nem sokkal Shoretire támadását követően. A védő ugrott a legmagasabbra a szögletnél, de csak a felső lécet találta el. 

 

Sajnos, ez volt a legnagyobb lehetősége Wood játékosainak az egyenlítésre, ugyanis a hosszabbításban Patino megadta a kegyelemdöfést a United-nek és 3-1-re módosította a végeredményt. 

 

A United U23-as csapata a következő hétvégén a Brighton & Hove Albion U23 ellen javíthat a Premier League 2-ben a Leigh Sports Village stadionban. 

 

Meccs összefoglaló:

United: Henderson; Wellens, Jones, Mengi (c), Hardley; Svidersky, Savage; Shoretire (McNeill 75) , Hannibal, Iqbal, Hugill.

Fel nem használt cserék: Vitek, Murray, McShane, Mather.

Gólszerzők: Balogun 2,40 Patino 90+2 | Shoretire 63.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!