Lingard mindent meg akart tenni a csapatért

A Manchester United győztes gólját szerző Jesse Lingard elárulta, mindent meg akart tenni, hogy segítse csapatát a West Ham elleni győzelemhez.


A szélső a találkozó 89. percében szerzett találatával szerezte meg a három pontot a Vörös Ördögöknek a London Stadiumban, ahol az előző szezon második felét kölcsönben töltötte.

 

A házigazdák iránti rajongása ellenére Lingard elmondta, hogy a United győzelme iránti vágya segített neki abban, hogy megszerezze a döntő találatot - miután a héten nagy hibát vétett az európai kupamérkőzés alatt.

 

"Ilyen a foci" - nyilatkozta Jesse az MUTV-nek. "Hullámhegyek és völgyek jellemzik ezt a sportot, de a srácok, a stáb és a szurkolók egész hétten mögöttem álltak. Nagyszerű fogadtatásban részesültem a West Ham szurkolóitól. Csodás időt töltöttem itt, de mindent meg kellett tennem ma a sikerért."

 

"A West Hamet mindig nehéz megbontani és amikor területet találsz és 1-1-ben állsz az ellenféllel szemben, akkor meg kell próbálnod előnyt kovácsolni. Nagyon szeretem kilőni a hosszú felsőt és amint megnyílt a tér előttem, tudtam, mit akarok csinálni."

 

A gól utáni szolid ünnepléséről így vélekedett a támadó: "Kölcsönszerződésem alatt támogattak engem, nagyszerű fogadtatásban volt részem, úgyhogy ez volt a megfelelő mód."

 

Lingard gólja után óriási drámák következtek a találkozón, hiszen a ráadás pillanataiban büntetőt kapott a West Ham. Mark Noble-t becserélte a menedzsere, hogy ő rúgja a tizenegyest, ám David De Gea egy csodaszép védéssel megtartotta a manchesteri előnyt, amivel hatalmas örömet okozott a csapattársaknak és a stábnak a lefújás után.

 

"David mindig remekül fogta a büntetőket, bíztunk benne, hogy védeni fog és meg is tette" - folytatta Jesse.

 

"Összetartás van köztünk, mindenki egymásért játszik; azért focizunk, hogy megnyerjük a meccseket, a szurkolókért és a stábért játszunk, szóval mindenki kész a mérkőzésekre."

 

 

Az eredmény azt jelenti, hogy a Vörös Ördögök 13 pontot szereztek eddig a bajnokságban, megosztva a legtöbbet. Legközelebb újra David Moyes West Hamje ellen lép majd pályára a csapat, ám akkor a Ligakupában találkoznak a manchesteriek a Kalapácsosokkal.

 

"Mindig jól kell rajtolni, megmutatni magad a többi csapatnak és ezt meg is tettük."

 

"A fő cél, hogy trófeát nyerjünk ebben a szezonban és úgy gondolom, hogy megvan ehhez a keret mélysége. Mindenkiben ott a tehetség, éhség a játék iránt, keményen edzünk, hogy bekerüljünk a csapatba."

 

"Mindenki mindig készen áll, hogy pályára lépjen, ezért a cserepadon ülőknek is készen kell állniuk, hogy változást hozzanak."

 

"A West Ham ellen mindig kemény meccseket játszunk és az, hogy egymás után két találkozót is ellenük játszunk, az kicsit más, de önbizalommal telve megyünk a következő mérkőzéshez."
 


https://www.manutd.com/en/news/detail/jesse-lingard-on-his-goal-against-west-ham

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!