Kölcsönlesen: Axel tündökölt a Villaban

A Manchester United védője, Axel Tuanzebe végig a pályán volt az Everton legyőzése során az Aston Villa csapatában.


Fiatal védőnk úgy látszik megvetette a lábát a Villa Parkban, miután most hétvégén már harmadik PL mérkőzésén is túl van. Tuanzebe rendkívül megbízható teljesítményt nyújtott Mings és Konsa társaságában a védelem belsejében és kapott gól nélkül hozták le az Everton elleni mérkőzést, 3-0-s végeredménnyel.

 

Ha beleszámítjuk a Barrow elleni Ligakupa döntetlent is, akkor Axel a Villa legutóbbi 4 mérkőzését végigjátszotta és ebből csupán egy alkalommal kaptak ki. 

 

Brandon Williams ismét végigjátszotta a Norwich mérkőzését, amely szombaton 3-1-re kikapott a Watford csapatától. A Unitedtól kölcsönben szereplő védő zsinórban a harmadik találkozón volt kezdő, de nem tudta megakadályozni a sereghajtó újabb vereségét.

 

Andreas Pereira is túl van első mérkőzésén a Flamengo csapatával. A középpályás végigjátszotta a mérkőzést, melyet elveszítettek 1-0-re a Gremiro ellen a brazil eslő osztályban.

 

 

Ethan Laird a Swansea-val ért el egy izgalmas, 3-3-as döntetlent a Luton ellen, mely találkozón a United neveltjének gólpasszának köszönhetően tudott csapata az utolsó utáni percben egyenlíteni és így pontot menteni. A Hattyúk egyébként 3-0-s hátrányból tudtak felállni a találkozón a második játékrészben mutatott remek teljesítményüknek köszönhetően.

 

"Nem ezt az eredményt szerettük volna elérni, de így is remek teljesítmény volt a srácoktól, hogy a hátrányt ledolgoztuk és nagyon örülök, hogy gólpasszt adtam" - kommentálta a United fiatalja a mérkőzést Instagramján.

 

Facundo Pellistri csereként lépett pályára az Alaves csapatában a múlt hétvégén, csapata azonban 2-0-ra kikapott az Osasunatól. Tahith Chong a teljes 90 percet végigjátszotta a Birmingham City-ben, ám kikaptak 3-0-ra a Peterborough-tól. A holland játékos a bal szélen kapott szerepet a találkozón és már rengeteg tapasztalatot szerzett a Championship klubnál, mivel zsinórban a hatodik alkalommal lépett ott pályára.

 

Ami a középpályásokat illeti, James Garner végigjátszotta csapata meccsét, melyen a Nottingham Forest rendkívül értékes 3 pontot tudott bezsebelni a Huddersfiel 2-0-s legyőzésével.

 

Dylan Lewitt csereként lépett pályára a második félidőben a Dundee United 1-0-s sikere során a városi rivális ellen. A United neveltje nagyszerű munkát végzett a védekező középpályás posztján.

 

Di'Shon Bernard, Ethan Galbraith és Nathan Bishop is szerept kaptak hétvégén. Bernard a védelem belsejében játszott, ám sajnos kikaptak 3-1-re hazai pályán a Sheffield csapatától. Galbraith győztes találkozó részese volt, mivel a Doncaster Rovers 1-0-ra legyőzte a Morecambe-t, Bishop pedig a Mansfield kapujában jeleskedett és teljesítményével a Rochdale elleni találkozójuk végül 1-1-el végződött.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!