Sancho a "lélekölően" kevés játéklehetőségtől szenved

Jadon Sancho kevés játéklehetősége a Manchester Unitednél "lélekölő" egy olyan játékos számára, aki a nyáron 73 millió fontért igazolt az Old Traffordra, állítja a Borussai Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke.


A 21 éves angol válogatott szélső eddig öt alkalomból csak kétszer volt kezdő a Premier League-ben a Vörös Ördögök színeiben, az Aston Villa elleni szombati bajnokit pedig a kispadon ülte végig.

 

Watzke szerint Sancho gyengébb kezdése a Manchester Unitednél annak a hatásnak tudható be, hogy nem tudott állandó helyet kiharcolni magának az angol válogatott kezdőjében. A Manchester City akadémiájának neveltje csak egyszer volt pályán a kezdő sípszótól kezdve a nyári Európa-bajnokság hét angol találkozójából, a szeptemberi világbajnoki selejtezőkön pedig egy rúgás miatti sérülés okán idő előtt el kellett hagynia a válogatott edzőtáborát.

 

"Természetesen nyomon követem azt, hogy mi történik vele. Az én lelkemnek is nagyon fáj, hogy ennyire figyelmen kívül van hagyva" - kezdte Watzke a német SPORT1-nek.

 

"Imádom Jadont, ha láthatom őt játszani, akkor könny szökik a szemembe. Szerintem az ő problémája az, hogy nem sikerült állandó helyet kivívni az angol válogatott kezdőjében."

 

 

Sancho eddig csak egyetlen alkalommal töltött 90 percet a pályán Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt a Unitedben, aki láthatóan a saját nevelésű Mason Greenwoodot preferálja inkább a jobb szélen.

 

Cristiano Ronaldo érkezése az átigazolási szezon végén tovább növelte a versenyhelyzetet a Manchester United támadószekciójában a kezdőcsapatbeli helyekért, míg Marcus Rashford sérülése utáni edzésbe állása csak további kihívások elébe állíthatják majd Sanchot.

 

A korábbi United középpályás, Paul Ince kritikával illette a trinidad és tobagói származású játékost a múlt heti, West Ham ellen 1-0-ra elveszített Ligakupa mérkőzésen nyújtott teljesítményéért.

 

"Tudom, hogy ő még fiatal, értem, hogy még tanul, de ez nem egy FIFA meccs, nem minden a cselekről és a flikk-flakkokról szól. Jól néznek ki, ha bejönnek, de inkább jól kellene játszani" - mondta Ince a The United Standnek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!