Telles: Ez egy új kezdet számomra

Egy évvel Manchesterbe történő igazolását követően Alex Telles elmondta, hogy az idei szezon több szempontból is egy új kezdetet jelent számára.


A brazil védő egy éve tette át székhelyét az Old Traffordra az FC Porto csapatától és összesen 24 alkalommal lépett pályára miután Luke Shaw kihagyhatatlannak bizonyult a legtöbb mérőzésen. 

 

Telles a nyár folyamán bokasérülést szenvedett és emiatt kihagyni kényszerült a szezon elejét, így továbbra is Shaw került a kezdőbe. A Villarreal ellen azonban Telles az angol védő sérülése és betegsége miatt lehetőséget kapott.

 

A Bajnokok Ligája találkozón mindenkinek feltűnt Alex új frizurája, ám a mérkőzés végül nem emiatt maradt emlékezetes számára, mivel egy remek kapáslövéssel betalált a vendégek hálójába és ezzel hozzájárult a végső győzelem megszerzéséhez is.

 

 

A 28 éves játékos elmagyarázta, hogy hajának levágatása is szimbolizálja számára az új kezdetet a Unitednél sérülését követően és keményen fog dolgozni a nemzetközi szünet alatt is, mivel feltett szándéka, hogy mégtöbb gólt szerezzen, valamint gólpasszokat adjon.

 

"Ez egy új kezdet számomra. Korábban pedig mindig ilyen rövid volt a hajam" - mondta a brazil játékos a klubmédiának.

 

"Az elmúlt két évben hagytam növekedni, de most úgy éreztem, hogy itt az ideje a változtatásnak. Ez egy új fejezet számomra és új energiák, miután két hónapot ki kellett hagynom sérülés miatt. Nem volt könnyű időszak."

 

"Szerettem volna minden szinten megújulni és a külső mellett persze fontos, hogy góllal tudtam visszatérni. Nagyon boldog vagyok. Megszereztem az első gólomat, igyekszem, hogy minél többet tudjak még szerezni, hogy gólpasszokat tudjak adni és mindent megteszek a Unitedért."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!