Ole üzenete a játékosainak

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy mit mondott játékosainak az Atalanta elleni találkozó félidejében.


A Vörös Ördögök azért küzdöttek, hogy a szombati, Leicester City elleni vereséget feledtetni tudják az Atalanta ellen, ám az első játékrészt követően 2-0-s hátrányban voltak az olasz ellenféllel szemben.

 

A nyomás, mint mindig most is nagy volt a United vállán, de a játékosok egy nagyszerű második félidővel végül 3-2-re fordítani tudtak és 3 rendkívül értékes pontot szereztek az F csoport 3. mérkőzésén.

 

Amikor a mérkőzést követő interjúban megkérdezték, hogy mi hatott így a játékosokra, a norvég menedzser az alábbit válaszolta:

 

 

"Ne is folytasd. Ne becsüld alá a játékosaimat. A Manchester Unitedben játszanak és tisztában vannak vele, hogy ők a legszerencsésebb srácok a világon. Azt mondtam nekik, hogy ti vagytok a legszerencsésebbek a világon. A kezdő 11 és a többiek, akik a padon ülnek, mert ti képviselitek a Manchester Unitedet, ami sok millió fiúnak és lánynak az álma."

 

Ismét megmutatták a csapat valódi erejét a cserepadról érkező játékosok és a csapat összetartása nagyon fontos lehet a szezon hátralévő részében. Ole azt is elismerte, hogy ő maga is rendkívül szerencsés, mivel ennyi tehetséges játékos áll rendelkezésére és beléjük akarja nevelni annak fontosságát, hogy mindig készen kell állni, még akkor is, ha épp csak a kispadról van lehetőség beszállni egy mérkőzésbe, ahogy tette azt ő maga is számtalan alkalommal pályafutása során.

 

"Sokszor mondtam már, hogy nagyon szerencsés vagyok a rendelkezésemre álló kerettel. Felmerült a kérdés, hogy változtatok-e a félidőben, de nem éreztem úgy, hogy erre szükség van. A cseréknek a minőség javítását kell szolgálnia és úgy gondolom, hogy jól játszottunk. A cserék jól szálltak be a meccsbe és azt tették, amit várunk tőlük. Ezt várjuk el minden Man United játékostól. Ha van 20 perced, akkor abba a 20 percbe is 90 percnyi munkát teszel bele."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!