Ole: Lingard része a tervemnek

Ole Gunnar Solskjaer reagált azokra a pletykákra melyek Lingard távozásáról szólnak.


Az angol válogatott játékos az előző szezon második felét kölcsönben töltötte a West Ham csapatánál, a Kalapácsosok menedzsere, David Moyes pedig elismerte, hogy örömmel látná csapatában a 28 éves játékost, akit végül a nyáron nem sikerült megszerezniük, mivel Jesse végül visszatért Manchesterbe, hogy nevelő egyesületének segítségére legyen a 2021/22-es idényben.

 

Solskjaer a Watford elleni mérkőzést megelőző pénteki sajtótájékoztatóján meg is kapta kérdésnek az újságíróktól, hogy több pletyka szerint is Lingard távozni készül a Vörös Ördögök csapatától.

 

"Jesse nagyon keményen és jól edz, készen áll arra, hogy bármikor pályára lépjen és természetes, hogy csalódott, amiért eddig nem volt több játéklehetősége. A szerződésével kapcsolat tárgyalásokon nem igazán vettem részt, nem tudom, hogy pontosan hogy állnak a dolog, de azt tudom, hogy még mindig nagyon fontos része a csapatnak. Minden nap tele van energiával és minőséget ad a csapatnak."

 

 

Lingard eddig 8 alkalommal léphetett pályára a szezonban és két emlékezetes gólt is szerzett. Egyiket a Newcastle ellen, a sors fintora pedig, hogy a másikat a West Ham ellen. Ráadásul a Kalapácsosok elleni találata győzelmet is ért a United számára. A 28 éves középpályásnak emellett nagy szerepe volt abban is, hogy Cristiano Ronaldo utolsó pillanatban szerzett találatával az angolok legyőzték a Villarreal együttesét.

 

Solskjaer elismerte, hogy megérti Jesse csalódottságát, de elárulta azt is, hogy a csapat 14-es számú játékosára fontos szerep vár a soron következő mérkőzéseken, főleg azt tekintve, hogy Angliában most kezdődik az idény legforgalmasabb időszaka.

 

"Minden játékosnak az a vágya, hogy a lehető legtöbbet játszhasson. Jesse és a többi játékos is nagyon keményen edz, nem tudok senki hozzáállásába belekötni. Bármikor készen állnak arra, hogy pályára lépjenek."

 

"Jesse jól teljesített, amikor játszott és tudja, hogy a soron következő mérkőzéseken rá is nagy szerep vár."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!