Matic lesz a csapatkapitány a Young Boys ellen

Ralf Rangnick elárulta, hogy ki fogja viselni a csapatkapitányi karszalagot szerda este a Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök már biztosították első helyüket az F csoportban és bekerültek a kieséses szakaszba. Bár a svájci bajnok várhatóan hajtani fog a győzelemért, hiszen még elérhető lehet számukra a csoport 3. helye, amelynek megszerzése esetén az Európa-ligában folytathatnák az ünnepek után. A biztos továbbjutással Rangnicknak viszont megvan az a kényelmes lehetősége, hogy kicsit felforgassa csapatát.

 

A mérkőzést megelőző keddi sajtótájékoztatón a német mester elárulta, hogy Dean Henderson és Donny van de Beek biztosan a kezdőben lesznek, míg velük ellentétben Harry Maguire valószínűleg szabadnapot kap majd, mivel Rangnick a médiával folytatott beszélgetés során azt is megerősítette, hogy a csapatkapitányi karszalagot Nemanja Matic fogja viselni.

 

Ez utalhat arra is, hogy Bruno Fernandes sem lesz ott a kezdőben a német tervei szerint, mivel eddig a portugál középpályás viselte legtöbbször a kapitányi karszalagot Maguire távollétében. Ez alól a West Ham elleni Ligakupa mérkőzés volt kivétel, mert azon is a szerb játékos vezette pályára a csapatot.

 

 

Matic a sajtótájékoztatón is jelen volt Rangnick mellett és elárulta, hogy mit jelent számára az a felelősség, amit megkap a szerda esti összecsapáson.

 

"Még csak álmodni sem mertem erről, amikor még Szerbiában, egy kis csapatban játszottam, amelynek csupán egyetlen labdája volt" - mondta a 33 éves játékos. "Akkoriban csak arról mertem álmodozni, hogy a legfelsőbb osztályban játszhatok majd mondjuk a Red Star Belgrádban. Most pedig a Manchester United játékosa vagyok."

 

"Ez valóban egy olyan álom, ami kevesek számára válik valóra. Nagyon büszke vagyok erre és eddig az összes alkalommal haza vittem a kapitányi karszalagot, amikor én viselhettem és bekereteztettem, ennek is ez lesz a sorsa."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!