Rashford támogatja Rangnickot és stábját

Marcus Rashford elmondása szerint "végtelen tiszteletet" érez a Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick és edzői stábja iránt.


A héten, amikor a Manchester United öltözőbeli forrongásairól szóltak a hírek, a Sky Sports News arról kapott információkat, hogy klikkek alakultak ki a Vörös Ördögök öltözőjében, a játékosoknak pedig nehezükre esik alkalmazkodni Rangnick munkamódszereihez.

 

Azonban Rashford, aki ebben a szezonban eddig csak háromszor tudott eredményes lenni, reagált azokra a házon belüli nyugtalanságról szóló pletykákra, amelyek azt követően kaptak szárnyra, hogy a manchesteriek hétfőn a Wolves ellen először kaptak ki a német menedzser irányítása alatt.

 

"Mi mindannyian csalódottak vagyunk az utóbbi időben nyújtott teljesítményünk miatt, ahogyan amiatt is, hogy milyen hírek jelentek meg az elkötelezettségünk kapcsán, nem csak a menedzser és edzői stábja, hanem a klub iránt is" - írta Rashford a Twitteren.

 

 

"Végtelen tiszteletet érzek mindkettő irányába és azon leszek, hogy fejlesszek a játékomon a Manchester United stábja segítségével."

 

"Nem duzzogok, nem vagyok boldogtalan. Hogy elégedetlen vagyok-e az utóbbi időben nyújtott teljesítményeimmel? Természetesen igen - én vagyok a saját magam legnagyobb kritikusa."

 

"Nehéz kezdés volt az új körülmények között, de én eltökélt vagyok, hogy bizonyítsam a képességeimet. Az elkötelezettségem és a vágyam, hogy itt legyek, soha nem volt kérdéses. Imádom ezt a klubot."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!