Rangnick nyitott a Hendersonnal való párbeszédre

Ralf Rangnick reméli, hogy az általa fantasztikus kapusnak tartott Dean Henderson marad a Manchester Unitednél.


A csapat első számú hálóőre, David de Gea pazar formában véd ebben a szezonban, amit az is bizonyít, hogy a legutóbbi két hónapban egyaránt őt választották a szurkolók a csapat legjobbjának. Ennek, illetve betegségnek és sérülésnek köszönhetően Henderson számára csupán két mérkőzés jutott eddig az irdényben.

 

Első pályára lépése a West Ham elleni 1-0-s Ligakupa vereség volt szeptemberben, majd a YOung Boys elleni találkozón játszhatott 68 percet, majd átadta helyét Tom Heaton-nek, akinek így régi álma válhatott valóra és debütálhatott a United felnőtt csapatában.

 

Rangnick elmondása szerint örül, hogy három ilyen szintű hálóőr is rendelkezésére áll, mint de Gea, Henderson és Heaton, mivel a csapat továbbra is 3 fronton harcol és szükség lesz mindenkire.

 

 

A német menedzser elárulta, hogy szimpatikus számára az a gondolat, hogy több játéklehetőséget adjon Hendersonnak.

 

"Nos, mondtam neki, hogy szeretném, ha maradna, mert fantasztikus kapus. A tegnapi edzésen egészen elképesztő védéseket mutatott be. Szeretem, ha mindhárom kapusom elérhető, mert mindegyikük fantasztikus teljesítményre képes."

 

"Teljesen megértem, hogy játszani akar, mert olyan korban van kapusként, amelyben folyamatosan játszani is kell. Három sorozatban is érdekeltek vagyunk és szükségünk van mindhárom kapusunkra. Ezt elmondtam neki is, de azt is megértem, ha valahol máshol szeretne a Premier League-ben esetleg több játékperchez jutni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Aston Villa - Manchester United

Premier League, 22. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!