Rangnick tervei a nemzetközi szünetben

A Manchester United ezen a hétvégén még a West Ham csapatával találkozik a bajnokságban, majd legközelebb csak februárban lépnek majd pályára, a játékosok többsége pedig szabadságot kap.


A Vörös Ördögök szombat délután az Old Traffordon fogadják majd a Kalapácsosokat, majd ezt követően 13 napig nem játszanak mérkőzést, első ellenfelük pedig a szünet után a Middlesbrough lesz az FA-kupa 4. fordulójában.

 

A FIFA egy rendkívüli nemzetközi szünetet hozott létre, hogy az UEFA-n kívüli nemzetek csapatai pótolni tudják a tavaly elmaradt világbajnoki selejtezőket, ami azt jelenti, hogy Fred, Telles és Edinson Cavani a jövő héten már hazájuk válogatottjában fog pályára lépni, míg Bailly és Hannibal továbbra is az Afrika Nemzetek Kupája sorozatban képviseli hazáját.

 

 

A United többi játékosa erre az időszakra egy kis szabadságot kap feltöltődés céljából az újabb zsúfolt időszak előtt, melyben bajnokik, FA-kupa mérkőzés és a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza is vár a csapatra.

 

A klubnál fontolóra vettek egy tengeren túli edzőtáborozást is, de a Covid járvány miatt ezt a lehetőséget végül elvetették. 

 

"Pár nap pihenőt adunk a srácoknak, mert nincs értelme végighajtani őket a következő két hétben. Szerettünk volna edzőtáborba utazni, de a járvány miatt ez most nehezen kivitelezhető, ezért úgy döntöttünk, hogy szabadságot kapnak, majd néhány normál edzésen felkészülünk a Middlesbrough elleni mérkőzésre."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!