Van de Beek közel az Evertonhoz igazoláshoz kölcsönben

Az Everton közel áll ahhoz, hogy kölcsönben megszerezze Donny van de Beeket, miután megállapodtak a Manchester Uniteddel.


A holland válogatott játékos teljes bérét a Stolverkosok állnák a megállapodás értelmében, akik nem rendelkeznének opcióval végleges megszerzéséhez.

 

Mint arról már beszámoltunk, a Crystal Palace és a Valencia is tárgyalásban áll Van de Beek januári megszerzése ügyében, ám ő végül úgy tűnik, hogy a Goodison Parkot választotta.

 

 

A Palace azt követően kezdett egyeztetésbe a Uniteddel, hogy Dennis Bergkamp - Van de Beek barátnőjének apja - közben járt az érdekében.

 

A londoniak menedzsere, Patrick Vieira azt követően kezdett el egyre élénkebben érdeklődni a középpályásért, hogy egykori Arsenalos csapattársa, Bergkamp felvette vele a kapcsolatot Van de Beek ügyében, aki amellett hogy Estelle lánya párja, de az idén születendő unokája leendő édesapja is egyben.

 

A Valencia szintén szívesen látta volna az egykori Ajax játékost soraiban, ám úgy tudni, hogy a 24 éves játékos bérének állásával problémáik akadtak volna.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!