Bailly edzésbe állt

A Manchester United védője, Eric Bailly feltűnt a hétfői edzésen Carringtonban, így egyre közelebb kerül bokaproblémájából való visszatéréséhez.


Az elefántcsontparti játékos minden sorozatot figyelembe véve a Vörös Ördögök elmúlt nyolc tétmérkőzésén nem lépett pályára, utoljára ugyanis 2021 záró bajnokiján, a Burnley elleni 3-1-es győzelem alkalmával játszott manchesteri mezben.

 

Bailly januárban hazája színeiben részt vett az Afrikai Nemzetek Kupája küzdelmeiben, ahol előbb a legjobb 16 közé jutáshoz segítette az Elefántokat, majd a későbbi döntős Egyiptomtól büntetőkkel búcsúzni kényszerültek gólnélküli rendes játékidőt követően.

 

Eric röviddel ezt követően visszatért Manchesterbe, de sérülés miatt nem állhatott rendelkezésre a Middlesbrough, a Burnley és a Southampton elleni összecsapásokon sem.

 

 

Mindazonáltal a United hétfői, sajtónyilvános edzésén a 27 éves játékost is lencsevégre kapták csapattársai társaságában, amely jó jel a visszatérését illetően.

 

Raphael Varane és Harry Maguire alkották a United belső védőpárosát az elmúlt hetek során, de az új évben Victor Lindelöf és Phil Jones is játékpercekhez jutott már.

 

Bailly bevethetősége nem túl valószínű a kedd esti, Brighton & Hove Albion elleni bajnokin, ahogyan Ralf Rangnick már azt is megerősítette, hogy Edinson Cavani és Nemanja Matic sem áll majd rendelkezésére sérülés miatt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!