Rangnick: Bruno új szerződése a hit jele

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick kijelentette, Bruno Fernandes döntése az Old Traffordon való tartózkodásának meghosszabbításáról egy egyértelmű példája annak a hitének, hogy a klub jó irányba megy előre.


Bruno szerződés hosszabbítása péntek délelőtt került hivatalosan bejelentésre, amely értelmében a csapat 18-asa legalább a 2025/26-os szezonig az Álmok Színházában marad.

 

Rangnick nem fukarkodott a szavakkal, amikor azt próbálta érzékeltetni, mennyire fontos a klub hosszú távú jövője és sikerei kapcsán a középpályás elköteleződése.

 

"Ez egy újabb példája egy olyan játékosnak, aki iránt szerintem több európai klub is érdeklődik" - kezdte a 63 éves szakember.

 

"Azzal, hogy az itt maradás és az új szerződés aláírása mellett döntött, szerintem egyértelműen amellett tett hitet, hogy hisz a klub hosszú távú jövőjében."

 

"Ez azt mutatja, hogy annak ismerete nélkül, hogy tudná, a Bajnokok Ligájában fog szerepelni vagy sem, ez egy attraktív, nagy klub."

 

 

A portugál karmester 2020 januárjában tette át székhelyét a Sporting Lisszabon együttesétől, azóta pedig nagy hatással volt a Vörös Ördögökre. 

 

A 27 éves középpályás 117 United mezben lejátszott tétmérkőzésén 49 alkalommal volt eredményes, amelyhez még 39 gólpassz is párosult.

 

Mivel Rangnick és legénysége most maximálisan arra koncentrál, hogy a kulcsfontosságú top 4-es helyezését biztosítsa a szezon végén, a német menedzser kijelentette, hogy még sok tennivalójuk akad a klub pályán elérhető sikereinek biztosításához, amely a hamarosan záródó szezonon is túl nyúlik.

 

"Mint mondtam korábban, meg vannak az okai annak, hogy itt vagyok és hogy a klub miért van abban a helyzetben, amilyenben" - tette hozzá.

 

"Minden a megfelelő recept megtalálásról és alkalmazásán múlik ahhoz, hogy újra biztosítani tudjuk a folyamatos Bajnokok Ligája szereplést és trófeák elhódítását."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League, 31. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!