Rangnick: Továbbra is pozitív vagyok a jövőt illetően

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick véleménye szerint a Vörös Ördögök viharvert szezonja nem fogja meghatározni a klub jövőjét.


A Brighton ellen elszenvedett vereségünket követően a német menedzser sajtótájékoztatóján rámutatott a láthatáron lévő pozitívumokra. Rangnick rendkívül optimista az új menedzser, Erik ten Hag személyét illetően és hozzátette azt is, hogy teljes mértékben megbízik a vezetőségben és nincs kétsége afelől, hogy együtt fognak működni a szükséges változások és a következő időszak jobb eredményeinek elérésében.

 

"A szezon végeztével meg kell tennünk a szükséges lépéseket" - mondta. "Még mindig pozitív vagyok azt illetően, hogy Erik ten Hag személyében lesz egy top menedzserünk a következő szezontól és abban is teljesen biztos vagyok, hogy a vezetőségben megtörténnek a szükséges változások, ahogy már történtek is és a nyáron mégtöbb változás lesz."

 

"Továbbra is biztos vagyok abban, hogy képesek vagyunk változtatni és egy teljesen más arcot mutatni majd a következő szezonban, ami nem csak a szurkolóink, de a klub teljes imázsa érdekében is fontos."

 

 

Hozzátette: "Ha van valami, amit észrevettünk az az, hogy sokat kell fejlődnünk és szükségünk van néhány változtatásra is."

 

A szombati, Sirályok elleni eredményről Rangnick így nyilatkozott: "Már az első meccsünkön is, amikor otthon játszottunk ellenük tudtuk, hogy egy nagyon rugalmas csapatról van szó, akik rendkívül technikásak is. Mindig próbálják végigvinni az akcióikat és kreatívak is. Tisztában voltunk vele, hogy nem lesz elegendő, ha csak a labdabirtoklásra megyünk."

 

"A probléma részben viszont az is volt, hogy nem tudtuk birtokolni a labdát. Ahhoz, hogy ezt megtegyük meg kellett volna szereznünk a labdát, de túl sok teret és időt adtunk nekik."

 

"Egy ilyen teljesítmény után nem tudok az az ember lenni, aki kifogásokat, vagy alibit keres magának. Ez egyszerűen pocsék volt és ismételten a szurkolóink bocsánatát kell kérnem, remélem elfogadják. Hiszem, hogy ettől függetlenül törődnek a klubbal."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!