Tellest Bajnokok Ligája díjra jelölték

Brazil védőnket, Alex Tellest jelölték a 2021/22-es Bajnokok Ligája szezon góljára, amit a Villarreal elleni 2-1-es nyertes mérkőzésen szerzett. A bekk a 10 fős listán olyan nevek mellett szerepel, mint Kylian Mbappé, Lionel Messi és Robert Lewandowski.


Tellest a Bajnokok Ligája csoportkörében, a Villarreal elleni találata miatt nevezték a díjra. A mérkőzés második félidejében korán vezetést szerzett a "Sárga Tengeralattjáró" Paco Alcacer révén.

 

Az egyenlítő találat szerzője a fent említett Alex Telles volt, aki Bruno Fernandes szabadrúgásából  kapott egy beívelést, majd a tizenhatos vonaláról a hosszúba lőtte a labdát. 

 

Ezek után Cristiano Ronaldo lőtte be a győztes gólt a drámai hajrában, de így is a brazil gólja volt a középpontban a szakemberek szerint.

 

 

Telles decemberben egy interjúban elárulta, hogy Bruno az, akinek köszönheti ezt a gólt. 

 

"Ez volt a karrierem egyik legcsodálatosabb momentuma, soha nem fogom elfelejteni. Először is, egy Bajnokok Ligája mérkőzésen játszottam a Manchester United játékosaként, másrészt mert egy ilyen gólt tudtam szerezni."

 

"A második félidőben korán kapcsolt a Villarreal, de aztán összeszedtük magunkat és jött az egyenlítés, utána pedig a döntő gól. Csodálatos este volt. Brunoval osztozom az érdemben a gólomat illetően, hiszen az ő meglátása volt, hogy hozzám ívelje a labdát."

 

"Ezt a gólt az önbizalmamnak, kitartásomnak és a rengeteg munkának köszönhetem. Felejthetetlen pillanat volt számomra. Mindig boldognak szeretnénk látni a szurkolókat, mint azon az estén az Old Traffordon."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!