Henderson kölcsönbe kerül

A Manchester United kapusa, Dean Henderson a következő szezont a Premier League újonc, Nottingham Forest csapatánál tölti kölcsönben.


A fiatal hálóőr a 2022/23-as idényt a kétszeres Európa-kupa győztes csapatnál tölti, akik a Huddersfield Town elleni győzelemmel vívták ki májusban a Premier League indulás lehetőségét. Henderson a United Akadémiáján nevelkedett és 14 éves kora óta áll a Vörös Ördögök kötelékében.

 

Hendo korábban már sikeres volt kölcsönben töltött időszakaiban és rengeteg értékes tapasztalatra tett szert a Stockport County-nál, a Grimsby Townnál, a Shrewsbury Townnál és a Sheffield Unitednél. 

 

 

A Forest augusztus 6-án mérkőzik meg a Newcastle Uniteddel idegenben, mielőtt a Premier League visszatérne a The City Groundra, ahol augusztus 13-én a West Ham csapatát fogadják. Steve Coopor alakulata a Boxing Day-en látogat majd az Old Traffordora, a világbajnokságot követően, bár ezen a találkozón a kölcsönadás szabályainak megfelelően Henderson majd nem léphet pályára nevelő egyesülete ellen, illetve majd a United látogatása alkalmával sem játszhat a fiatal kapus, ami jelen állás szerint április 15-én lesz.

 

A Manchester United részéről mindenki sok sikert kíván Deannek a következő szezonra.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!