Andy Cole szavai Charlie Savage-ről

Charlie Savage szerepet kapott a második félidőben a Liverpool elleni 4-0-ás győzelem során, amit egészen jó teljesítménnyel hálált meg.


Egykori csatárunk, Andy Cole szép szavakkal méltatta fiatal középpályásunkat, Charlie Savage-t, miután kimagasló teljesítménnyel szállt be a Liverpool elleni, Bangkokban megrendezett barátságos felkészülési mérkőzésen.

 

Ez volt a United első meccse az új menedzser, Erik ten Hag irányítása alatt, amin a csapat rendkívül jól teljesített és a félidőben már 3-0-s eredményt állítottak be a Vörös Ördögök. Először Jadon Sancho volt eredményes, majd Fred és Martial talált be az első játékrészben. 

 

Mint az várható volt, Ten Hag teljesen megváltoztatta a csapatot a szünetben és a második félidőben egy teljesen más alakulatot láthattunk. Rengeteg fiatal játékos kapott szerepet.

 

Walesi játékosunk, Charlie Savage a pályára lépők között volt, Zidane Iqbal és Donny van de Beek mellett a középpályán kapott szerepet. A Bajnokok Ligájában, a Young Boys ellen debütáló fiatal fegyelmezett és rendkívül stabil teljesítményt nyújtott. 

 

"Lenyűgözött, fiatal kora ellenére megkapta a lehetőséget és úgy gondolom, jól kihasználta ezt"- Mondta Cole az MUTV-nek tett nyilatkozatában. 

 

"Tudom, hogy már bizonyított, amikor az ifi csapatban játszott, viszont ez az előszezon, ami lehetőséget ad a hozzá hasonló játékosoknak, hogy megmutassák, mire is képesek valójában. Úgy gondolom, nagyon jól szállt be és elvégezte azt a dolgot amit rá bíztak." 

 

 

 

Savage egyike volt azoknak, akik lehetőséget kaptak Facundo Pellistrivel együtt, aki a negyedik találatunkat szerezte. A fiatalok várhatóan pénteken ismét szerepet kapnak a Melbourne Victory elleni találkozón. 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!