Van de Beek tervei az új szezonban

Donny van de Beek azt a célt tűzte ki maga elé miután visszatért az Evertontól a Manchester Unitedbe, hogy minél több időt töltsön a pályán majd csapatában.


A 25 éves játékos elmondta, hogy örül, hogy visszatért a Vörös Ördögökhöz és mint mindenki más, ő is nagyon izgatottan várja az új korszakot, melyben Erik ten Hag irányítja a csapatot.

 

A holland középpályás csereként lépett pályára a Liverpool elleni 4-0-s győzelem során a második félidőben és bízik benne, hogy a pénteki, Melbourne Victory ellen is lehetőséghez jut majd.

 

Donny 2020-as megérkezése óta 50 alkalommal lépett pályára a Unitedben, majd az előző szezon második felét az Evertonnál töltötte kölcsönben. Sajnos játékidejét korlátozták sérülések is a liverpooli csapatnál, de továbbra is úgy gondolja, hogy a kölcsönben töltött időszak hasznos volt számára.

 

"A United egy hatalmas klub rengeteg szurkolóval és mindig különleges érzés ezt a mezt viselni. A magam részéről nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem."

 

 

"Úgy gondolom, hogy az Evertonnál töltött időszakom hasznos volt és hasznos tapasztalatokra tettem szert. Sajnos volt sérülésem is, ami kicsit hátráltatott és több meccsről is lemaradtam, de maga az élmény nagyon jó volt, még ha azért is küzdöttünk a csapattal, hogy elkerüljük a kiesést, ami egy olyan klub esetében, mint az Everton elég nagy trauma. Összességében azonban remek élmény volt."

 

Van de Beek most tagja a 2022-es túrára elutazó csapatnak és szeretné lenyűgözni egykori menedzserét és bebizonyítani, hogy számíthat rá a következő szezon során.

 

"Szeretnék minél több percet a pályán tölteni" - mondta a középpályás, amikor a 2022/23-as idénybeli terveiről kérdezték. "Úgy gondolom, hogy csapatként fejlődnünk kell és, ha az elmúlt szezont nézzük, akkor rengeteg dolgon kell javítanunk. Dolgozunk rajta keményen és meglátjuk hova jutunk, de mindenért harcolni fogunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!