Malacia reagált a legendák dicséretére

A Manchester United bal szélső védője, Tyrell Malacia szerint megtiszteltetés, hogy olyan klublegendáktól kapott elismerést, mint Rio Ferdinand, vagy Patrice Evra.


Ferdinand és Evra azon szekértők közé tartoztak, akik a Liverpool elleni teljesítményét követően méltatták a 23 éves játékost. Rio Malaciat külön kiemelte azért, mert sikerült levennie a pályáról az egyiptomi Mohamed Salah-t, játékstílusát pedig Evraéhoz hasonlította, akivel ő maga sok éven keresztül együtt játszottak a Vörös Ördögök kötelékében.

 

Evra kimérten válaszolt és megjegyezte, hogy időre lesz szüksége a hollandnak ahhoz, hogy az ő eredményeit tudja produkálni, de ő is elismerte a Feyenoord korábbi védőjének elszántságát, önzetlenségét és sikeréhségét is.

 

Tyrell örömmel vette az elismerő szavakat és erről a klubmédiának adott interjújában is beszélt.

 

"Ez az első alkalom, hogy hallom, hogy mit mondtak, mert nem nagyon követem a közösségi médiát" - mondta Tyrell. "Szóval először hallom ezeket a szavakat és nagyon nagy dicséretként élem meg."

 

 

"Megtiszteltetés számomra, hogy ők így vélekednek rólam."

 

A United App használói is elismerték Malacia Liverpool elleni teljesítményét, mivel az értékelést adók 69%-a 5 csillagos minősítést adott neki. A holland védő igazi csapatjátékosként teljesített, mellette pedig Lisandro Martinez is kiemelkedően teljesített és végül meg is kapta a meccs legjobbjának járó elismerést.

 

Malacia elmondta, hogy élvezi azt az energiát és mentalitást, ami Martinezt jellemzi, aki hozzá hasonlóan most nyáron érkezett, szintén az Eredivisie bajnokságából.

 

"Sokat beszélünk egymással a futballról, ő egy nagyszerű srác. Nagyszerű védő és rengeteg energiát ad át a pályán nekünk. Ezt lehetett látni a Liverpool elleni meccsen is, szóval igen, nagyon szeretek vele együtt játszani."

 

"Minden összefügg a mentalitással. Ezzel kezdődik minden. Amikor elkezdessz focizni, akkor a párharcaidat kell megnyerned. Mindent oda kell tenned a pályára, ez az, amire szükségünk van."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League, 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!