Hivatalos: Dubravka kölcsönbe érkezik

Martin Dubravka a 2022/23-asz szezonra kölcsönbe érkezik a Newcastle csapatától a Manchester Unitedhez.


A kapus a teljes szezont a rekordbajnoknál tölti, szerződésében pedig vételi opció is szerepel. A szlovák válogatott játékos az elmúlt 5 idény során 125 találkozón lépett pályára a Premier League-ben és 29 alkalommal képviselte hazáját.

 

Martin Dubravka az alábbiakat mondta:

"A Manchester Unitedhez való csatlakozás egy különleges pillanat és alig várom, hogy elkezdhessem a munkát és segíthessek a csapatnak valóra váltani a célkitűzéseit. Olyan kapusokhoz csatlakozom, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a Premier League-ben és tudom, hogy segíteni és támogatni fogjuk egymást, hogy a legmagasabb színvonalon tudjunk teljesíteni. Nagyon örülök, hogy Devid de Geaval és Tom Heatonnal dolgozhatok együtt."

 

"Szeretném mindenkinek őszintén megköszönni a Newcastle Unitednek és főleg a szurkolóknak az elmúlt csodálatos négy és fél év élményeit. Minden percét élveztem az ott töltött időmnek, csodálatos emlékeket szereztem. Most a Manchester United segítésére fogok koncentrálni és meglátjuk, hogy majd mit hoz a jövő, miután mindent beleadtam ebben a szezonban. Izgatott vagyok, hogy itt lehetek."

 

 

John Murtough elmondta:

"Martin már bizonyította, hogy a Premier League legjobb kapusai között a helye, tapasztalata és személyisége pedig nagyszerűen kiegészíti majd az eddig is erős kapus csapatunkat David, Tom és a fiatalabb hálóőrök között. Együtt nagy teljesítményű környezetet fognak létrehozni és mind készek lesznek arra, hogy amikor kell, pályára lépjenek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!