Csapathírek a Forest meccs előtt

Erik ten Hag arra számít, hogy hamarosan ismét számolhat Lisandro Martinez és Raphael Varane játékával, miután a Manchester United jelenleg a jövő keddi Nottingham Forest elleni bajnoki mérkőzésre készül.


A Vörös Ördögök a világbajnokság miatti szünetről egy Old Traffordon aratott 2-0-s Burnley elleni Ligakupa győzelemmel tértek vissza és bár sikerült kapott gól nélkül lehozniuk a mérkőzést, a védelem tengelyében Casemironak kellett szerepelnie.

 

Harry Maguire betegség miatt hiányzott és sérülés miatt Diogo Dalot is kihagyni kényszerült a másodosztály listavezetője elleni találkozót, míg Martinez és Varane a múlt vasárnapi, világbajnoki döntőbeli kötelezettségeik miatt nem voltak hadra foghatóak.

 

Maguire jövőbeli bevethetősége kapcsán a Burnley elleni sikerüket követően Ten Hag így nyilatkozott:

"Nem tudok választ adni, mert Harry beteg. Nem tudom, hogy miként alakul majd az állapota. Ki kell várnunk. Talán a következő órákban, vagy a következő napokban térhet vissza, de még meglátjuk, hogy a Forest ellen számításba vehető lesz-e."

 

Azt illetően azonban sokkal egyértelműbben fogalmazott, hogy Martinez és Varane katari kötelezettségeiket követően milyen hamar állhatnak újra hadba.

 

 

"Erre a kérdésre most nem tudok válaszolni" - mondta, amikor arról kérdezték, hogy Martinez a Forest ellen visszatér-e a csapatba.

 

"Most még mindig Buenos Airesben ünnepel és kocsival turnézik körbe-körbe. Körbejárja egész Buenos Airest, én pedig ezt meg is tudom érteni, mert az egy nagyon érzelemdús pillanat, amikor hazáddal világbajnoki címet nyersz."

 

"Ez csodálatos, ez a lehető legnagyobb dolog, amit elérhetsz [a futballban]. De Licha-nak azt is meg kell értenie, hogy december 27-én folytatódik a Premier League!"

 

 "Ő [Varane] csalódott, ahogy mindenki az lenne, aki elveszít egy világbajnoki döntőt."

 

"De szerintem ő is nagyon büszke lehet, hogy újra döntőt játszhatott, azzal együtt is, hogy mi mindent elért már karriere során."

 

"Csapatként ez egy hihetetlenül nagy teljesítmény, egy olyan játékos, mint Rapha, pedig számtalan trófeát nyert már. Még ha most csak a második helyen végzett is, az is egy hatalmas eredmény, mert a hazája ilyen magas szinten van. Döntőt játszhattak és még ott is nagyon közel álltak a végső győzelemhez."

 

Ten Hag még hozzátette, nem gondolja, hogy Jadon Sancho játékára számíthatna.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Nottingham Forest

Premier League, 17. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!