Friss hírek a védő trióról

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált védő triója, Harry Maguire, Lisandro Martinez és Raphael Varane kapcsán a holnap esti, Nottingham Forest elleni bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök azt követően, hogy a múlt héten a Burnley ellen biztosították helyüket a Ligakupa legjobb nyolc csapata között, a Premier League újraindulásakor az újonc Forestet fogadják majd hazai környezetben. 

 

Maguira a szintén az Álmok Színházában játszott kupamérkőzést betegség miatt kihagyni kényszerült, míg Martinez és Varane még nem tértek vissza a csapathoz válogatottbeli kötelezettségük után, miután mindkettejük hazája a világbajnokság döntőjében volt érdekelt Katarban.

 

Először a korábban a Közel-Keleten szerepelt, de már visszatért United játékosokról nyilatkozva, Erik így nyilatkozott:

"Jók az érzéseink. A világbajnokságon szerepelt játékosok már visszatértek hozzánk, újra integrálódtak a csapatba és nagyon izgatottak."

 

"Hihetetlenül jó benyomást tettek Katarban, de most már visszatértek és érezhető az energiájuk."

 

"Már alig várják, hogy újrainduljon [a Premier League]."

 

Maguire - aki végig nagyon jól vitézkedett a Háromoroszlánosok negyeddöntőig tartó menetelése során - várhatóan újra hadra fogható lesz, amikor Steve Cooper legénysége kedden este Manchesterbe látogat.

 

 

Ten Hag is friss információkkal szolgált a kapitány visszatéréséről, emellett pedig abbéli reményét is kifejezte, hogy Martinez és Varane is hamarosan újra köztük lehet.

 

"Voltak problémáink betegségekkel, például Harry Maguire esetében, de ma már visszatért az edzőpályára, szóval ennek nagyon örülök" - kezdte.

 

"Rapha Varane és Licha Martinez visszatérésére még várni kell, mert még nincsenek köztünk [a Unitednél], de reményeink szerint hamarosan már így lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Nottingham Forest

Premier League, 17. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!