Wan-Bissaka új erőre kapott Ten Hag alatt

Aaron Wan-Bissaka két remek teljesítménnyel tette emlékezetessé a szezon világbajnokság utáni újraindulását követően a kezdőcsapatba való visszatérését.


A Burnley elleni győztes, negyedik fordulós Ligakupa mérkőzésen nyújtott remek teljesítményét az Old Traffordon ismét egy jó produkcióval tudta megfejelni Wan Bissaka, amikor a Nottingham Forest 3-0-s legyőzéséből vette ki tevékenyen a részét.

 

Ezt a két pályára lépését megelőzően azonban nagyon nehéz szezonja volt a 25 éves angol bekknek, akit betegségek és sérülések egyaránt hátráltattak az első félévben.

 

Visszaintegrálódása nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen amellett, hogy gólpasszt is adott, két kapott gól nélküli mérkőzést hozott le a védelem tagjaként, így úgy tűnik, hogy ő a legújabb játékos, aki profitál a United Erik ten Hag alatti kivirágzásából.

 

Miután Diogo Dalot világbajnokság utáni visszatérését sérülés hátráltatja, ez megnyitotta az utat Wan-Bissaka előtt, hogy beverkedje magát a kezdőcsapatba jobb oldali védő poszton.

 

Ten Hag pedig "boldog" amiatt, amit látott az egykori Crystal Palace védőtől a legutóbbi mérkőzéseken.

 

 

"A szezon első felében vagy sérülés, vagy betegség hátráltatta, így pedig nem lehet szerepet vállalni a csapatban" - kezdte a holland menedzser a Wolves elleni mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Visszatért, részt vett a spanyolországi edzőtáborban, ahol pályára is lépett néhány mérkőzésen az újrakezdésre való felkészülés jegyében."

 

"Mostanra már két tétmérkőzésen is túl van, ahol jól is teljesített, én pedig nagyon boldog vagyok a produkciója láttán. Szükségünk is volt erre a versenyhelyzetre a keretünkön belül."

 

A Burnley elleni performanszát követően Ten Hag arról is biztosította a közvéleményt, illetve magát a játékost is, hogy pozitív jövője van a klubnál.

 

A szélső védő egyértelműen profitál Ten Hag kerethez való hozzáállásából, amely számos játékos számára adott új lendületet.

 

Marcus Rashford, Anthony Martial és Dalot is más játékos képét mutatja az új menedzser irányítása alatt, most pedig Aaron is ugyanebben az irányba tart.

 

Bár arról még korai nyilatkozni, hogy Ten Hag állandó kezdőként számít-e a jövőben Wan-Bissakara, az elmúlt két mérkőzésen látottak több, mint ígéretesek voltak.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!