Williams keményen dolgozik, hogy felvegye a ritmust

Brandon Williams elismerte, hosszabb oldalvonal mellett töltött időszakát követően versenyt fut az idővel, hogy utolérje magát, de még túlmunkát is végez annak érdekében, hogy elsajátítsa Erik ten Hag munkamódszereit és összetett játéktervét.


A saját nevelésű védő a Ligakupa előző fordulójában, a Burnley ellen léphetett pályára először új menedzsere irányítása alatt, azóta pedig már számtalan Premier League meccsnapi keretbe is bekerült.

 

A Charlton Athletic elleni ma esti mérkőzés újabb játékpercek lehetőségét jelentheti a szélső bekk számára, mivel a holland mesternek rotálnia kell csapatát ahhoz, hogy kezelni tudják a sűrű naptáruk okozta nehézségeket, Williams pedig eltökélt azt illetően, hogy a lehető legtöbbet kihozza az elébe kerülő esélyekből.

 

A világbajnokság miatti szünetben Spanyolországban tartott téli edzőtábor kiváló alkalomként szolgált a 22 éves angol játékos számára, hogy rá tudjon hangolódni Ten Hag edzői módszertanára és már nagyon szeretné megmutatni, hogy rendelkezik azon képességekkel és szakértelemmel, amelyet a menedzser a szélső védőitől elvár.

 

A londoni csapat elleni kupamérkőzésre készült meccsnapi magazinban Williams nem is hagyott kétséget azt illetően, hogy vissza szeretné-e magát verekedni a Manchester United kezdőjébe.

 

"Kemény volt" - mondta a téli, külföldi edzőtábor kapcsán.

 

"De ez egy olyan dolog volt, amelyre nekem nagy szükségem is volt, mivel sokat hagytam ki egy hosszú sérülés miatt és éppen a visszatérés fázisában voltam. De alapjáraton nehéz lett volna, hogy ennyire koncentrált edzésmunkát végezhessek. Mivel azonban a világbajnokság tartott, így ez gyakorlatilag felért számomra egy mini felkészülési szezonnal és nagyon sokat segített. Kisétálni a pályára United mezben olyan dolog, amelyet nagyon szeretek átélni és még nagyon szeretném is ezt megtenni."

 

"Minden egyes alkalommal nagy örömömre szolgál, ha itt játszhatok, ez az érzés az első pályára lépésem óta a legutóbbiig [a Burnley ellen] sem változott. Nincs különbség. Megtiszteltetés ilyenkor a klubot képviselni a pályán és mint mondtam, szeretném, ha ezt még több mérkőzésen tehetném meg."

 

 

Williams egyértelműen éhes a bizonyításra és 2023-ban szeretné ezt sokszor megtenni a hosszú oldalvonal mellett töltött időszakát követően.

 

"Még a kispadon ülve is várni fogok a saját lehetőségemre" - tette hozzá.

 

"Amikor pedig megkapom, akkor élni is fogok vele. Meg fogom mutatni a menedzsernek, hogy mire vagyok képes. Nehéz néhány hónapom volt, mert rengeteg információt kellett befogadnom és el kellett sajátítanom a menedzser játéktervét és munkamódszereit is. Ezt nagyon élveztem, jó volt tanulni és nagyon pozitívnak érzem most magamat."

 

"Hatalmas mennyiségű információt kell befogadnunk. Még próbálom felvenni a ritmust, de minden egyes napon sokat tanulok abból, hogy túlmunkát végzek az elvárt szint mielőbbi eléréséhez."

 

Williams a megfelelő életkorban van ahhoz, hogy új információkat szívjon magába, sokoldalúságának köszönhetően pedig remélhetőleg növekedni fog a szélső védő pozíciókban rendelkezésre álló opciók száma.

 

"Mostanra már egyértelműen értem a játékunkat."

 

"Már három-négy éve vagyok a profik között. Ez már elég hosszú idő ahhoz, hogy különböző játékterveket megismerjek és elsajátítsak. Most egy újabbat sikerült és nagyon várom, hogy a következő években továbbiakra legyen lehetőségem."

 

"Fiatal korom óta tanultam, hogy miként játszak mindkét oldalon és most már mindkettőt élvezem. Bárhol élvezek játszani, amíg a pályán lehetek, nekem teljesen mindegy. El fogom végezni a feladatomat. Én csak élvezni akarom a futballt." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!