Williams élvezi az előszezont

Brandon Williams három év után először vesz részt a Manchester United előszezoni felkészülésén, és úgy érzi, hogy a csapattal erős kapcsolat alakul ki az Egyesült Államokban töltött túra során.


A hátvéd a Real Madrid elleni szerdai, houstoni találkozón lépett pályára harmadszor a felkészülési szezonban, az NRG Stadionban 2-0-ra elszenvedett vereség utolsó fél órájában.

 

A 22 éves játékos pedig élvezi a lehetőséget, hogy részese lehet ennek, az új szerzeményekkel közösen és keményen dolgozhat, hogy Erik ten Hag csapatába kerüljön az új idényre.

 

"Három év után ez az első előszezonom" - mondta a texasi meccs után. "A többi előszezonban sérült voltam, így éhesen tértem vissza, élvezem a túrát, és élvezem, hogy megismerhetem az újonnan érkező játékosokat is."

 

"Jó együtt lenni, hiszen arról van szó, hogy a szezonra erősödjön a csapatszellem. A pályán segít, ha a pályán kívül is ismered a játékosokat."

 

"Ezért jó beszélgetni néhány külföldi játékossal, megismerni a kultúrájukat, és még a fiatalabb fiúkkal is, akik feljöttek és nagyon jól teljesítenek. Azok, akik feljöttek, talán félénkek, ezért fontos, hogy beszéljünk velük, és kialakítsuk ezt a kapcsolatot."

 

"Eddig egy élvezetes hét volt, és még egy meccsünk van hátra."

 


Ez a mérkőzés a Borussia Dortmund ellen lesz Las Vegasban hétfőn, mielőtt a Vörös Ördögök hazatérnek, és barátságos mérkőzéseket játszanak a Lens ellen az Old Traffordon és az Athletic Club ellen Dublinban.

 

A Premier League-szezon ezt követően augusztus 14-én, a Wolverhampton Wanderers elleni hazai mérkőzéssel kezdődik.

 

Williams, aki a 2021/22-es szezont a Norwich Citynél töltötte kölcsönben, majd a 2022/23-as szezonban sérülések miatt mindössze egy alkalommal léphetett pályára az első csapatban, arra törekszik, hogy a Unitedben 48-szoros válogatottbeli szereplése mellé még több játéklehetőséget kapjon.

 

"Csak fel kell készülni a szezon első mérkőzésére" - mondta. "Soha nem tudhatod, lehet, hogy te kezdesz - a futball olyan gyorsan változhat, ezért a lehető legjobban fel kell készülnöd, és be kell kapcsolódnod a csapatba."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!