Williams szerződése lejártával távozik a klubtól

Brandon Williams a szerződésének lejártával távozik a Manchester Unitedtől, a klubnál mindenki a legjobbakat kívánja neki.


A kilencéves kora óta a Vörös Ördögöknél játszó hátvédnek sikerült egyre feljebb lépkednie a ranglétrán.

 
Első csapatunkban 51 alkalommal lépett pályára, 2019-ben a Sheffield United elleni Premier League-meccsen gólt is szerzett. A 23 éves játékos az elmúlt szezont kölcsönben az Ipswich Townnál töltötte, amely Kieran McKenna irányításával feljutott az első osztályba. Williams 17 fellépésén kétszer talált a hálóba.

 
A United Review-nak adott korábbi interjújában Brandon büszkeségét fejezte ki, hogy a Rochdale elleni Ligakupa-mérkőzésen debütálhatott a felnőttek között.
"Ez olyasmi volt, amit át kell élni, hogy igazán megértsd, milyen is debütálni" - vallotta be.

 

"Nem igazán tudom megmagyarázni, de nagyon büszke pillanat volt számomra, valami, amiért egész életemben dolgoztam. Már a félidőben bejöttem, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar, de azt hiszem, Phil Jones sérülést szenvedett."


"Szóval én voltam a kevés védő egyike a padon, és a menedzser [Ole Gunnar Solskjaer] azt mondta nekem, hogy melegítsek be a félidő előtt. Bemelegítettem, és kezdtek elkapni ez az idegesség, de az izgalom is egyben."


"Nagyon bíztam magamban, hogy kimegyek a pályára, és csak önmagamat adom, azt ami miatt egyáltalán a kispadra kerültem. A játékosok is beszélgettek velem a meccs előtt, és tudatták velem, hogy nincs rajtam nyomás, csak ki kell mennem, és meg kell mutatnom, mire vagyok képes." - mondta.

 

A védő arról is beszélt, hogy mit jelentett számára, hogy része lehetett annak a klubnak, amelyet támogatott - bérletes volt ugyanis akkor, amikor legutóbb, 2013-ban megnyertük a Premier League-et.


"Azt hiszem, itt felnőve és az Akadémián megtanulod a Manchester United DNS-ét, és megtanulod, hogyan játszott néhány nagyszerű játékos" - mondta. "Ez generációról generációra öröklődik. Ezt át tudjuk adni azoknak a játékosoknak, akik idejönnek, és őszintén szólva gyorsan megtanulják."


"Ahogy már mondtam, az, hogy más manchesteri emberek is játszanak a Manchester Unitedben, nagyon jót tesz nekem és az egész közösségnek."


Brandont mindig szívesen látjuk majd újra a klubnál és sok sikert kívánunk neki a jövőben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!