Csapathírek a városi derbi előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a szombati, szomszédvár City elleni Old Traffordon rendezendő bajnoki rangadóval kapcsolatos terveiről.


A menedzsert hivatalos sajtótájékoztatója keretében Carringtonban kérdezték a csapatával kapcsolatos hírekről. 

 

Ten Hag azzal kezdte, hogy elmondta, a kölcsönben valószínűsíthetően érkező Wout Weghorstra nem számíthat még, de azt elárulta, a Burnley csatárának ideiglenes szerződtetéséhez már "közel" vannak.

 

Diogo Dalot a Charlton Athletic elleni győztes Ligakupa negyeddöntő során sérülés miatt az első félidőben idő előtt kellett elhagyja a pályát, helyét pedig Aaron Wan-Bissaka vette át.

 

"Szerintem Diogo nem lesz bevethető, Anthony Martial kapcsán pedig annyit tudok mondani, hogy ma reggel edzett, szóval ki kell még várnunk, hogy miként tud belőle regenerálódni és hogy számíthatok-e rá. Erről holnap kell döntést hoznom."

 

 

"Van egy kisebb problémája a lábában [Martialnak] és ha holnap nem is lesz játékra alkalmas állapotban, akkor szerdán, a Crystal Palace ellen már minden bizonnyal így lesz."

 

Weghorst kölcsönben való leigazolását nem sikerült a megadott határidő előtt véglegesíteni ahhoz, hogy játszhasson a városi rivális ellen, miután még a hivatalos bejelentés sem történt meg arról, hogy a holland válogatott támadóval bővültek a klub lehetőségei a támadószekcióban.

 

"Weghorstra még nem számíthattunk az elmúlt hetekben, pedig nagy pluszt jelentett volna számunkra, ha így lett volna" - tette hozzá Ten Hag.

 

"Remélhetőleg hamarosan köztünk lehet, de emellett rengeteg mérkőzést tudtunk megnyerni Anthony Martial nélkül is."

 

Donny van de Beek és Jadon Sancho játékára már több mérkőzés óta nem számíthat a szakvezetés, ez pedig így lesz majd a City ellen is. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!