Csapathírek a Leicester elleni hazai meccs előtt

Erik ten Hag rövid tájékoztatást adott csapata állapotáról, mivel a Manchester United figyelme már a vasárnapi, Leicester City elleni Premier League összecsapásra irányul.


A Vörös Ördögök a Barcelonával játszott 2-2-es döntetlent követően csütörtökön késő este repültek vissza Manchesterbe, majd pénteken a regenerálódásé volt a főszerep.

 

Antony, Martial és McTominay sérülés miatt hiányoztak Barcelonában, bár Ten Hag a hét elején azt sugallta, hogy mindhármuknak szépen halad a felépülése.

 

A menedzser úgy érzi, több időre van szükségük az edzőpályán mielőtt eldönti, a trió bármelyik tagja ​​visszatérhet-e a Leicester elleni mérkőzésre.

 

"Talán. Várnunk kell holnapig. Talán egy-két játékos visszatérhet, igen” – mondta péntek délután a klubmédiának.

 

Casemiro - aki élvezte a visszatérést Spanyolországba - sajnos kihagyja ezt a találkozót, mivel három meccses eltiltásából egy még hátra van.

 

Lisandro Martinez és Marcel Sabitzer azonban eltiltásuk után ismét bevethetők.

 

"Senki nem akarta nélkülözni őket Barcelonában. Fontos játékosok a csapatunk számára” – mondta Ten Hag a klubmédiának, amikor a párosról kérdezték.

 

"Visszatértek a csapatba, ami jó. Ez megerősíti a keretet, így vasárnap még jobb csapatunk lesz."

 

Christian Eriksen és Donny van de Beek továbbra is sérültek, rájuk hosszú távon nem számíthat a menedzser.

 

 

 

Leicester csapathírek

 

Brendan Rodgers péntek délután jelent meg a média előtt és elárulta, hogy James Maddison "jól van" és a vasárnapi meccs előtt már edzett.

 

Maddison sérülésből visszatérve a Rókák legutóbbi két Premier League-mérkőzésén, az Aston Villa elleni 4-2-es győzelem és a Tottenham elleni 4-1-es siker alkalmával egyaránt gólt szerzett, de az angol válogatott játékos a hírek szerint az utóbbi hetekben egy másik problémával is küzd.

 

Youri Tielemans és Boubakary Soumare már a leicesteri Seagrave edzőpályán dolgozott a héten, így ők is visszatérhetnek, míg a jobbhátvéd Ricardo Pereira achilles-ín szakadást követően ismét bevethető.

 

Sajnos korábbi  játékosunk, Jonny Evans nem térhet vissza az Old Traffordra, mivel továbbra is combproblémákkal küzd.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!