Csapathírek a Forest meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag első alkalommal nyilatkozott Mason Mount és Luke Shaw sérüléseiről a Nottingham Forest elleni hétvégi bajnokit megelőző sajtótájékoztatón.


A carringtoni edzőközpontban tartott sajtónyilvános esemény első részében a holland szakember bővebben is tájékoztatatta a médiát a duó állapotáról.

 

Mint ismert, kedden került bejelentésre a klub hivatalos honlapján, hogy Mount a következő hónapbeli válogatott szünetig kidőlt egy múlt heti, Tottenham Hotspur elleni meccsen összeszedett sérülés miatt, míg ma reggel újabb rossz hír érkezett azáltal, hogy Shaw pedig izomproblémákkal küzd, amely miatt szintén nem lesz bevethető a soron következő néhány mérkőzésen.

 

"Ezt nem tehetjük meg" - válaszolta Erik, amikor arra kérték, adjon bővebb tájékoztatást Mount és Shaw sérüléseiről.

 

"Kihagyni kényszerülnek majd egy bizonyos időszakot. Luke hosszabb időt, mint Mason."

 

 

Ten Hag beszélt Shaw poszttársa, Tyrell Malacia kapcsán is.

 

A szintén holland játékos a felkészülési szezon első meccse óta küzd problémával és még azóta se térhetett vissza a csapathoz.

 

"Még bele fog telni néhány hétbe, mire újra köztünk lehet" - tette hozzá Malacia kapcsán Ten Hag.

 

"Egyértelműen rendelkezünk a szükséges megoldásokkal a keretünkben ahhoz, hogy megbirkózzunk ezzel a feladattal. Már a szezon előtt is gondoltunk erre a forgatókönyvre és hogy akkor mi fog történni. Az ember abban reménykedik, hogy elkerülheti az ilyen eseményeket, ez természetes, de az ilyen előfordul és erre készen kell állni. Mi pedig felkészültünk arra, hogy megbirkózzunk vele."

 

Amad, Tom Heaton és Kobbie Mainoo se állhatott még sérülés miatt az idei szezonban a Vörös Ördögök rendelkezésére, míg Harry Maguire egy kisebb rúgás miatt nem utazhatott el társaival múlt hétvégén Londonba.

 

Pozitív viszont, hogy Rasmus Hojlund kapcsán már arról számolhatott be menedzsere, hogy közel áll Unitedes bemutatkozásához.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Nottingham Forest

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!