Ten Hag bocsánat kérést vár Sanchotól

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag azt akarja, hogy Jadon Sancho kérjen bocsánatot a közösségi médiában megjelent posztja miatt, amelyben azt állította, "elég régóta bűnbak", mielőtt visszatérhetne a felnőtt csapat keretéhez.


A Vörös Ördögök csütörtökön délután megjelent közleménye szerint Sancho jelenleg "egyéni edzésmunkát végez", amíg "fegyelmezési ügye" le nem zárul.

 

Ten Hag nem kíván az ügyből meghátrálni és nem fogja engedni, hogy tekintélye csorbát szenvedjen. Azt akarja, hogy Sancho bocsánatot kérjen tőle és a klubtól is.

 

Sancho szeptember 3-án kimaradt az Arsenal elleni idegenbeli bajnokira készülő meccsnapi keretből, amelyet később menedzsere a gyenge edzésmunkájával indokolt.

 

Ugyanaznap este a 23 éves játékos egy közösségi médiás posztjában arról írt, "már elég régóta bűnbak" és szerinte Ten Hag állításai "tökéletesen hamisak".

 

Az online térben való kikelését követően Sanchot azonnal szóba hozták egy kissé sokkoló Szaúd-Arábiai átigazolással is, de végül az Old Traffordon maradt, erre a hétre pedig találkozó került megszervezésre közte és az edzői stáb között.

 

 

Kedden törölte az említett posztot, ám addigra már több, mint 60 millió alkalommal került megtekintésre.

 

A Uniteden belül vannak, akik együttéreznek Sanchoval, ugyanakkor az ügy intézésével kapcsolatban nem.

 

Néhány játékos úgy gondolja, hogy Sancho jó edzésmunkát végzett a nyár óta és nem kellett volna kritizálva kiemelni, ugyanakkor azzal senki sem ért egyet, hogy a nyilvánosság előtt ment szembe menedzserével.

 

A játékos és a menedzser közti ellentét feloldására néhány klub igazgatósági tag is bevonásra került.

 

Ez már nem az első alkalom, hogy az angol válogatott szélső nem látogathatja a United edzéseit Ten Hag irányítása alatt, ugyanis az előző szezonban egyéni edzésprogramban vett részt Hollandiában a világbajnokság ideje alatt.

 

Abban az időszakban Sancho nem lépett pályára a manchesteriek színeiben október 22. és február 1. között, de visszatérését követően játszhatott a Newcastle elleni győztes Ligakupa döntőben és végül 7 góllal, illetve 3 assziszttal zárta a szezont a Unitedben.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!