Ten Hag információi védőpárosáról

Erik ten Hag magyarázattal szolgált arról, hogy a Manchester United kezdő védőpárosa, Lisandro Martinez és Victor Lindelöf miért kerültek lecserélésre az Arsenal elleni második félidőben.


Mindkét csere az Emirates Stadiumban kikényszerítetlennek tűnt és egyik játékos se volt már a pályán, amikor az Ágyúsok két hosszabbításban szerzett góllal 3-1-es győzelmet arattak és otthon tartották a 3 pontot.

 

Amikor a védőpárosról kérdezték mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján, Ten Hag megerősítette, hogy Martinez lábfej problémával küzdött, míg Lindelöf betegség tüneteivel együtt játszott a mérkőzésen.

 

A 8 nappal ezelőtti, Nottingham Forest elleni győztes csapat kezdőjéhez képest csak a svéd bekk került be a sérült Raphael Varane helyére.

 

"Victor beteg volt, szóval le kellett jönnie" - magyarázta a menedzser.

 

"Licha pedig azt mondta, hogy probléma van a lábfejével. De nem vagyok benne biztos, hogy ez sérülés lenne."

 

"Várnunk kell és meg kell látnunk, hogy milyen diagnózis születik majd."

 

 

Martinezt a 67. percben Harry Maguire váltotta, míg Lindelöf helyére Jonny Evans állt be a 84. percben, hogy 8 év után újra magára öltse tétmérkőzésen a Vörös Ördögök mezét.

 

Nem volt ott a meccsnapi keretben sem Scott McTominay és Jadon Sancho.

 

Amikor sajtótájékoztatóján a két játékos sérüléséről kérdezték, Ten Hag így felelt:

"Nem, Scott beteg."

 

"Jadon pedig az edzésen nyújtott teljesítménye miatt nem került be. Minden nap el kell érni egy bizonyos szintet a Manchester Unitednél, nekünk pedig döntéseket kellett hoznunk a támadószekciót illetően. Szóval erre a mérkőzésre nem került beválogatásra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!