Erik véleménye Hannibal teljesítményéről

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy érzi, Hannibal élt a lehetőséggel, amikor a Brighton ellen gólt szerzett.


A tunéziai válogatott játékos egy pontos átlövéssel küldte a labdát Jason Steele mellett a hálóba, és próbálta feltüzelni a hazai közönséget, bár találata végül sovány vigasznak bizonyult, mivel a Sirályok a záró szakaszban megőrizték 3-1-es előnyüket.

 

Ez volt a 20 éves játékos első United-gólja, aki a tavalyi szezonban, amikor kölcsönben a Birmindgham Cityben játszott, egy okos szabadrúgásgóllal mutatkozott be.

 

A MUTV-nek nyilatkozva Ten Hag elégedett volt azzal, amit a fiatalembertől látott, aki szikrázóan és szenvedélyesen játszott.

 

"Azt tette, amiért behoztuk, hogy hatással legyen csapatunkra és energiát hozzon" - mondta a menedzser. "Megcsinálta. Azt hiszem, több egyéniség is volt a pályán, mint például Diogo Dalot, aki nagyon jól játszott, és Marcus Rashfordnak is voltak jó pillanatai. Rasmus Hojlund végig veszélyt jelentett. Volt néhány jó teljesítményünk a pályán."

 

 

"Szerencsétlenek voltunk. Nem valósítottuk meg, amit szerettünk volna, és ez lett az eredmény."

 

Hannibal első, 2023/24-es szezonbeli fellépése után fiatal játékosunk reméli, hogy a jövő héten a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyitányon a keret tagja lehet.

 

A középpályás a 25 fős keretbe a klub 21 éven aluli játékosai közül kerülhet be, akik a B-listán szerepelnek.

 

Az Alianz Arénában rendezendő mérkőzés szerdán, magyar idő szerint 21:00-kor kezdődik.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!