Csapathírek a Brentford meccs előtt

A Manchester United szombaton délután abban a reményben fogadja az Old Traffordon a Brentfordot, hogy véget vethetnek rossz sorozatuknak hazai pályán.


A Crystal Palace és a Galatasaray is győzelemmel távozhatott az elmúlt egy hétben az Álmok Színházából, így Erik ten Hag legénysége szeretne pontot tenni erre az időszakra és úgy elmenni a hamarosan kezdődő válogatott szünetre, hogy a szurkolóknak örömet okoznak teljesítményükkel.

 

A keddi, török bajnok elleni vereség során kései csereként visszatért a pályára Antony, de a brazil szélső se tudott segíteni 10 emberrel küzdő csapatának a kiegyenlítésben.

 

Most azonban menedzsere úgy érzi, a szeptember hónapban a csapattól magánéleti ügyei miatt távol maradó válogatott játékos már készen áll arra, hogy újra a kezdőcsapat tagja legyen.

 

 

Sergio Reguilon számára azonban még túl korai lesz a Méhek elleni összecsapás.

 

"Holnap még nem" - válaszolta Ten Hag arra a kérdésre, hogy Tottenham Hotspurtől kölcsönben szereplő baloldali védő bevethető lesz-e azt követően, hogy egy kisebb sérülés miatt a legutóbbi három tétmérkőzésről hiányzott.

 

Mivel mellette Tyrell Malacia és Luke Shaw is sérült, így hiányukban Sofyan Amrabat töltötte be a védelem bal oldalán tátongó űrt, de adott esetben Diogo Dalot és Victor Lindelöf is képes lehet azon a poszton szerepelni.

 

Dalot-ra az elmúlt hetek során viszont leginkább a hátsó alakzat másik oldalán volt szükség, ugyanis Aaron Wan-Bissaka szintén sérüléssel bajlódik.

 

Amad és Lisandro Martinez hosszabb távon nem vehetőek számításba, Kobbie Mainoo-t azonban már lencsevégre kapták, amint hétfőn délután a társakkal közösen edzett, így a tehetséges 18 éves saját nevelés egyre közelebb állhat, hogy remekül sikerült felkészülési szezonját követően ismét rendelkezésre álljon.

 

Jadon Sancho továbbra sem bevethető, de ezt leszámítva a Vörös Ördögök eléggé erősnek tűnnek a támadó posztokon, a Bajnokok Ligája csoportkör jelenlegi társgólkirálya, Rasmus Hojlund pedig arra készül, hogy a londoniak ellen megtörje a Premier League-beli góltalanságát is a hétvégén.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brentford

Premier League, 8. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!