Felbontotta Reguilon kölcsönszerződését a United

Sergio Reguilon visszatér a Tottenham Hotspurhöz, miután a Manchester United aktiválta a kölcsönszerződésében szereplő felbontási záradékot.


A 27 éves spanyol játékos szeptemberben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, miután a klubnál az első számú bal oldali hátvéd, Luke Shaw és helyettese, Tyrell Malacia is sérülést szenvedett.

 

Reguilon minden sorozatot figyelembe véve 12 mérkőzésen viselhette a United mezét.

 

Azonban mivel Shaw már felépült, Malacia pedig közel a visszatéréshez - ráadásul a Bajnokok Ligájával és a Ligakupából történt búcsúzás miatt sokkal kevesebb mérkőzés is vár a csapatra a szezon második felében - ideiglenes szerződésének véget vetéséről született döntés.

 

 

A Unitednél azt követően fordították figyelmüket Reguilonra, hogy az első számú célpontjuk a Chelsea-s Marc Cucurella volt.

 

Mivel Cucurella a nyári átigazolási szezon vége előtt azonban az AFC Wimbledon elleni Ligakupa mérkőzésen pályára lépett a Chelsea mezében, ez komplikálta az ügylet nyélbe ütését, ezért a Unitednél végül Reguilon megszerzése mellett döntöttek.

 

Reguilon ebben a szezonban csak a manchesteriek mezében lépett pályára, így a FIFA szabályzata értelmébenjátszhat egy másik klub színeiben is az idény végéig.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!