Reguilon visszatért a Tottenhamhez

Sergio Reguilon visszatért klubjához, a Tottenham Hotspurhöz, miután a Manchester United aktiválta a kölcsönszerződésben foglalt felbontási záradékot.


A spanyol balhátvéd tavaly augusztusban érkezett ideiglenes jelleggel, és a szezon első felében pozitív teljesítményt nyújtott.

 

Sergio betöltötte azt a szerepet, amiért hozták: Luke Shaw és Tyrell Malacia helyettesítését, amíg mindketten hosszú távon, sérülések miatt nem voltak bevethetők.

 

Bár Luke kisebb sérülés miatt kihagyta az elmúlt két mérkőzést, az angol válogatott játékos hamarosan visszatérhet. Tyrell eközben egyre közelebb kerül a térdsérüléséből való visszatéréshez.

 

A sokoldalú Diogo Dalot is további opció lehet a balhátvéd posztján.

 

 

Mivel a szezon második felében kevesebb mérkőzése lesz a csapatnak, és sérült játékosok is visszatérnek, Sergio számára kevesebb játéklehetőség adódna. Úgy döntöttek, hogy minden fél érdeke az, hogy Reguilon visszatérjen a Spurshöz.

 

A 27 éves védő úgy hagyja el a Unitedet, hogy köszönetet mondunk a szolgálataiért, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre.

 

"MEGTISZTELTETÉS VOLT"

 

posztolta Sergio csütörtökön az Instagramon, miután megerősítették, hogy visszatért Londonba.

 

"Nagyszerű volt a Manchester Unitednél játszani, és szeretnék köszönetet mondani a klubnak, a szurkolóknak és a csapattársaimnak" - írta.

 

"Megtiszteltetés volt ennek a hatalmas klubnak a játékosa lenni."

 

"Minden jót kívánok a Vörös Ördögöknek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!